3 horoskopska znaka koji će pronaći SREĆU u LJUBAVI za vrijeme PUNOG MJESECA 16. i 17. aprila 2022.

3 horoskopska znaka koji će pronaći SREĆU u LJUBAVI za vrijeme PUNOG MJESECA 16. i 17. aprila 2022.

16 travnja, 2022 0 By Admin

Zamislite da se zaljubite tijekom punog Mjeseca. Zamislite scenu: Večer je. Ti i tvoj med ste vani, a Mjesec raste. Niste imali pojma da će večeras biti puno, pa je to čaroban događaj. Ne možete a da se ne osjećate kao da je ovaj prekrasni Pun Mjesec u Vagi namijenjen vama … i za određene znakove zodijaka, na neki način i jest.

A imati “ružičasti” pun Mjesec u Vagi nije sve, jer ovaj tranzit ulazi u Škorpiona, koji vaš ljubavni život vodi u potpuno novom (i boljem) smjeru.

Zbog utjecaja punog Mjeseca na naš osjećaj stabilnosti, povlačit ćemo se prema predanosti i monogamiji.

Ovo je dan kada parovi odlučuju napraviti ‘korak dalje’. Nemojte se iznenaditi ako na ovaj dan dobijete ponudu za brak; bit će napravljene mnoge romantične geste, a neke od njih mogu dovesti do trajnosti u vezi.

Ovo je dan kada se mnogima ostvaruju snovi. Ako ste željeli znak da vas vaš ljubavnik voli, tada ćete ga dobiti danas. I dok se to može činiti kao čista sreća, to je zapravo kozmički proizvedena karma; dobit ćete ono što zaslužujete, vjerovali ili ne – možda zaslužujete samo najbolje. Kako lijepo! Pripremite se za najbolje, znakovi – vaš bi se trenutak slave mogao dogoditi danas. Sretno!

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi u subotu, 16. travnja 2022.:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Posljednja stvar na svijetu koju biste očekivali na ovaj dan ili bilo koji dan, što se toga tiče, je sreća u ljubavi. Toliko ste se navikli da volite biti zategnuti – čini se da nikad ne ‘pobijedite’, pa zašto se sada sve zbunjivati? Zašto? Jer ti nećeš moći pomoći.

Imate to glavno Sunce Ovna koje utječe na svaki vaš pokret danas i čini se da vas želi izvući iz vaše negativnosti. Došli smo vidjeti Ovna kao ovog glavnog raspirivača rata, kada postoji još jedna strana Ovna koju ljudi često ne vide, a to je snaga pozitivnosti i optimizma koja dolazi sa znakom.

Budući da je ovo sezona Ovna i da je pun Mjesec u Vagi, vaš horoskopski znak, Blizanci, neće moći poreći mistični utjecaj koji ima na vas. Zapravo, možda ćete nekome čak početi vjerovati.

Onog trenutka kada nekome date povjerenje, vidjet ćete kako vam je sreća uspjela napraviti jedan osamdeset. Ovdje je potpuni preokret. Sreća u ljubavi je vaše pravo po rođenju, Blizanci. Iskoristite to!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2