3 horoskopska znaka koji se ŽELE VRATITI BIVŠEM za vrijeme Sunca nasuprot Mjeseca od 17. aprila 2022.

3 horoskopska znaka koji se ŽELE VRATITI BIVŠEM za vrijeme Sunca nasuprot Mjeseca od 17. aprila 2022.

17 travnja, 2022 0 By Admin

Budući da smo sada pod jakim utjecajem Sunca nasuprot tranzitu Mjeseca, možemo očekivati ​​da ćemo se osjećati slatki i sentimentalni.

Ovaj bivši bi mogao biti netko s kim smo ‘ozbiljno namjeravali’ ostati prekinuti, a ipak, žudnja za tom osobom, za tom vezom i dalje postoji.

Sunce nasuprot Mjesecu ima tendenciju da izazove emocije za koje smo mislili da su odavno nestale.

Mjesec u Vagi slabi našu emocionalnu odlučnost, i kada su u pitanju odnosi. Sunce u Ovnu podiže naš ego. Pod ova dva utjecaja možemo postati potpuni nasilnici, ako pokleknemo.

Na kraju ćemo pokucati na vrata naše bivše kuće, moleći za drugu priliku.

Jesmo li pogriješili kada smo inzistirali na prekidu? Jesmo li mi ‘loš momak’ u vezi – ili su oni bili?

Ili je vrijeme da se igra okrivljavanja upravo završila i sada kada je zrak opet čist, shvatili smo da je to bio samo nesporazum koji je otišao predaleko i da možda nismo trebali to prihvatiti do kraja do točke raspada?

Da, upravo se to moglo dogoditi. Ova veza nikada nije smjela ići tako daleko nizbrdo. A zbog Mjeseca u Vagi sada mislite da postoji nešto što treba spasiti, obnoviti.

Nadajmo se da su vaše moći dedukcije točne.

Za vrijeme Mjeseca u Vagi, nekoliko znakova ovdje će preispitati svoju poziciju kada je u pitanju stara, prošla veza. Želja za ponovnim povezivanjem i ‘učinite to kako treba’ bit će sveprožimajuća, i iskreno, to je upravo ona vrsta entuzijazma kojim se stvari završavaju.

Sretno svima koji pokušaju ponovno okupljanje, čini se kao da imate zvijezde na svojoj strani.

 3 su horoskopska znaka koji će se htjeti vratiti bivšim od 18. aprila 2022.

A, Sunce nasuprot Mjesecu u Vagi najviše utječe na njihove ljubavne horoskope.

 

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

S vremena na vrijeme osjetite ubod žaljenja kada pomislite na to kako ste prekinuli s bivšim i koliko vam zapravo nedostaju upravo sada.

Budući da ste ponosni, nikada si zapravo niste dopustili priznati da ste igrali ulogu u prekidu, i iako se ne volite osjećati kao žrtva, znate da to zapravo niste bili.

Daljnjim ispitivanjem shvatili ste da ste možda baš vi bili preoštri i da je ovaj vaš bivši doista bio žrtva vaše ćudi ili bijesa.

Tijekom ovog tranzita, Sunca nasuprot Mjesecu u Vagi, duboko ćete pogledati greške koje ste napravili i osjetit ćete teret izbora koji vas je udaljio od osobe koju ste nekada voljeli.

Voliš li ga još uvijek? Da, jesi. Jeste li još uvijek zaljubljeni u njega ? Tako bi se činilo. Ovaj tranzit će vas natjerati da smislite načine da dođete do te osobe. Vaša namjera će biti ponovno zajedno. Sretno s tim.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2