3 horoskopska znaka koji će PREKINUTI SVOJU VEZU tijekom Mjeseca nasuprot Venere od 18. aprila 2022.

3 horoskopska znaka koji će PREKINUTI SVOJU VEZU tijekom Mjeseca nasuprot Venere od 18. aprila 2022.

17 travnja, 2022 0 By Admin

Čak i izgovaranje riječi ‘opoziciona Venera’ zvuči kao nevolja u ljubavnom odjelu. A kada je tranzit Mjesec nasuprot Venere, to znači da se nevolja može pojaviti kao rezultat neke duboke, unutarnje potrage.

Mjesec upravlja našim emocijama, intuitivnim mislima i osjetljivostima. A kada se postavi u opoziciju s planetom Ljubavi, možemo očekivati ​​da će se dogoditi završeci. I tako, znat ćemo da će tijekom ovog tranzita nekim spojevima doći kraj.

Iako nikad nije vrijeme za veselje, završeci su nužni i da im se da vrijeme za njihovu obradu, oni mogu postati kapija novih sloboda.

Raskinuti s nekim koga ste nekada voljeli nikada nije lako.

Ali prekid veze je jedna od stvari koje se događaju zbog tog straha od poteškoća.

Predugo nam treba doći do točke prekida, što znači da dugo živimo u ogorčenosti.

Dio odnosa koji imamo s osobom ide u gorke osjećaje i tjeskobu; tada znamo da više ne možemo spriječiti da se dogodi neizbježno.

Dođe vrijeme kada par mora prekinuti; nema drugog načina zaobići. Tijekom Mjesečeve opozicije s Venerom, vidjet ćemo kako će se taj dan dogoditi.
Mjesec nasuprot Venere također može biti spas. Zapravo, potez da se oslobodite nekoga za koga znate da više nije prava osoba za vas je izjava samoljublja.

Samo vi možete znati je li ovo ispravan potez ili ne. Određeni znakovi zodijaka će zasigurno ‘osjetiti’ vrijeme za to i djelovati na to kako bi spasili svoj razum i svoje živote.

Ovdje ne postoji ništa što kaže da moramo biti nezadovoljni svojim ljubavnim životima da bismo bili funkcionalna ljudska bića. Život je ovdje zbog iskustva, a ne zbog stalnog straha od toga s nekim s kim više ne želimo biti.

3 horoskopska znaka koji se konačno rastaju tijekom Mjeseca nasuprot Venere 18. aprila 2022.

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Mjesec nasuprot planete Venere daje vam do znanja da ste cijelo vrijeme bili u pravu, a time se podrazumijeva da ste sumnjali u svog ljubavnika i bili ste u pravu; učinili su krivu stvar i u ovom slučaju više ne možete tolerirati njihovo ponašanje.

Dali ste im mnogo prilika u prošlosti da isprave svoje načine, a toj ste osobi dali do znanja da te šanse imaju ograničenje.

Ipak, još jednom su pritisnuli vaše gumbe i sada više ne možete podnijeti. Vaša stoička strana Bika je samozaštitna i žestoka, i nećete izdržati ni minutu lošeg ponašanja. Vrijeme je da se takoreći ‘izbaci klošar’.

Ova je veza doživjela svoj posljednji dan i ako si to dopustiš priznati, prije nego kasnije počet ćeš osjećati slobodu ovog izbora.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2