Ako ste rođeni u OVA 3 znaka BLAGO VAMA, jer pred vama je FANTASTIČNA SEDMICA od 18. do 24. aprila!

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka BLAGO VAMA, jer pred vama je FANTASTIČNA SEDMICA od 18. do 24. aprila!

17 travnja, 2022 0 By Admin

Ovaj tjedan obećava! Kada je riječ o ljubavi i romantici, mnogi od nas će dobiti neke stvarne čvrste znakove nade i predanosti.

Ovo je definitivno tjedan u kojem stvari počinju izgledati dobro u ovom odjelu. Povremene romantične veze imaju tendenciju pretvoriti se u predane odgovornosti, a zbog mnogih Venerinih tranzita, naši će ljubavni izbori biti dobri.

Ovo je sjajan tjedan da nekoga pozovete na izlazak ili zaprositi brak osobi s kojom vjerujete da možete provesti ostatak života.

Također ćemo ostaviti tvrdokornog Ovna iza sebe i umarširati u Bika.

Ovo je sam po sebi simboličan čin. Bik, tvrdoglavi bik predstavlja naš čvrst stav; i dok je povezano s tvrdoglavim ponašanjem, ponekad to ponašanje proizlazi iz dobro naučene lekcije, što znači da postajemo stoički jer ima smisla.

Stojimo na svome jer to je ispravna stvar, a to znaju samo ljudi koji su nastrojeni u znaku Bika. Ovo je dobar tjedan za borbu za ono u što vjerujete — i pobjedu. To znači i u ljubavi.

To je i razlog zašto se tijekom ovog tjedna obvezujemo u ljubavi. Osjećamo u našim srcima da predanost donosi sigurnost i gotovo svi se žele osjećati sigurno, posebno u ljubavi.

Stoga se nemojte iznenaditi ako netko postavi pitanje ili ako se sami osjećate skloni tome. Budući da sada imamo sezonu Bika, uz sve ove veličanstvene prolaze Venere, tema tjedna bit će ljubav i ništa osim ljubavi…za određene znakove Zodijaka.

Evo tri horoskopska znaka s najboljim horoskopima za tjedan od 18. do 24. aprila 2022.:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan će vam vratiti osjećaj ravnoteže, dok se Bik Sunce useljava i izjednačava stvari umjesto vas. Zaljubljeni ćete se osjećati lagodnije u blizini svog partnera, a to će omogućiti sjajne razgovore i smislene sesije dijeljenja. Uvijek ste dobro radili kada Venera vlada kozmosom, a ovaj tjedan neće biti ništa drugačije.

Ono što se razlikuje je vaša vlastita percepcija komunikacije. Oduvijek ste vjerovali da ste taj ‘veliki komunikator’, a zapravo ste zadnjih nekoliko mjeseci na neki način utonuli u nepoznatost, držeći sve svoje misli za sebe. Vaš je partner shvatio vašu hladnoću, i iako to ne činite namjerno, pasti će vam na pamet da je možda došlo vrijeme da ga pustite u svoje razmišljanje.

Uostalom, odlučili ste biti s tom osobom i ne bi bilo pošteno prema njoj da je predugo drži vani. Bili su strpljivi; ovaj će tjedan dodati vašem ljubavnom životu otvarajući ga novim idejama i sjajnim razgovorima.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2