DNEVNI HOROSKOP za 17. april: Jedan zodijak će se neopisivo kajati jer će shvatiti da je prokockao pravu ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 17. april: Jedan zodijak će se neopisivo kajati jer će shvatiti da je prokockao pravu ljubav…

16 travnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Vaše raspoloženje će danas biti na visokom nivou. Nećete imati posebnog razloga za to, ali tako ćete se osjećati. Iskoristite to i posvetite se sebi koliko je god moguće. Ostvarite si neke sitne želje i dan će biti savršen.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaše vrijeme da učinite prvi korak ka osobi koja vam se sviđa je pri kraju. Današnji dan iskoristite da se ohrabrite i poduzmete nešto. Ta osoba sigurno očekuje da učinite prvi korak, napravite to i sve će biti dobro. Nemate što izgubiti, sa time krenite i ne odustajte.

 

BLIZANCI

Propustili ste svoju priliku da kažete osobi koja vam se sviđa što mislite o njoj. Danas će vam dan proći u kajanju zbog toga što niste učinili ono što ste trebali. To ne znači da od te veze neće biti ništa, ali vi ste taj koji mora nešto poduzeti.

 

RAK

Na vama je da odlučite kakav dan vas očekuje. Znate što morate učiniti, a već dugo to odgađate. Što vrijeme više prolazi, vaše šanse su sve manje. Imajte to na umu.

 

 

LAV

Uobičajeni dan je pred vama, dan u kojem se neće ništa posebno dogoditi. Možda vam tako nešto i treba, bez brige i samo lagano. Pokušajte malo izaći u društvo, svašta vam se može dogoditi, naravno samo lijepe stvari. Barem pokušajte učiniti nešto da i sutrašnji dan ne bude isti.

 

DJEVICA

Možda su neki problemi na vidiku, problemi koje ste riješili, ali očito da niste u potpunosti to i uspjeli. Pokušajte završiti ono što ste započeli jer bi posljedice poluriješenih problema mogle biti velike.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2