DNEVNI HOROSKOP za 16. April: Vodoliji zvijezde savjetuju oprez, Ovnu se sprema iznenađenje, a evo što i OSTALE zodijake čeka…

DNEVNI HOROSKOP za 16. April: Vodoliji zvijezde savjetuju oprez, Ovnu se sprema iznenađenje, a evo što i OSTALE zodijake čeka…

15 travnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Jedna prekrasna gesta vašeg partnera uljepšat će vam dan. Bit će to pravo malo iznenađenje za vas koje će vas duboko dirnuti. Vidjet ćete koliko je velika partnerova ljubav prema vama i to će vas raznježiti. Željet ćete što prije i vi iznenaditi svog partnera na isto takav lijep način.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Događaj koji će se danas dogoditi mogao bi protresti vašu ljubavnu vezu. Nećete biti spremni na takav slijed događaja i nećete znati kako postupiti. Pokušajte razgovorom sa partnerom barem ublažiti posljedice tog događaja ako želite nastaviti vašu vezu.

 

 

BLIZANCI

Neke probleme uspjet ćete riješiti u toku dana, probleme koji su dugo prisutni u vašem životu. To će vam donijeti veliko olakšanje i vjeru u vaše postupke. Kada se potrudite u stanju ste riješiti sve što vas mući, pa neka vas to vodi dalje kada budete rješavali nove probleme.

 

 

RAK

Loša atmosfera na poslu i loši međuljudski odnosi ipak vas danas neće dovesti u loše raspoloženje. Dobro ćete se osjećati, a za to će biti zaslužni vaši prijatelji koji će vas dobro nasmijati. Dobro je da imate takve prijatelje jer i ono loše što se dogodi ne može vas izbaciti iz takta upravo zbog njih.

 

 

LAV

Vaše inzistiranje da svima dokažete kako ste u pravu počinje smetati ljudima oko vas. Možda ste u pravu, možda ne, to je najmanje bitno sko sa time stalno nekoga opterećujete. Pokušajte malo smanjiti svoje dokazivanje pred drugima da ne ostanete sami.

 

 

DJEVICA

Lijepo raspoloženje omogućit će vam novčani iznos koji ćete danas neplanirano dobiti. Bit će to vrlo ugodno iznenađenje za vas i prilika da si priuštite nešto od vaših želja. Potrošite dio novca na sebe svakako, pogotovo kada dođe ovako iznenada.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2