LJUBAVNI HOROSKOP za 17. april: OVAJ znak mora ISPRAVITI GREŠKE dok ne bude PREKASNO!

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. april: OVAJ znak mora ISPRAVITI GREŠKE dok ne bude PREKASNO!

16 travnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Ne krijte svoje emocije, pogotovo prema voljenoj osobi. Time nećete ništa postići, možete samo zakomplicirati vašu vezu. Nije toliko teško reći što osjećate, to će puno značiti osobi koja vas voli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubav je kompromis, morate to shvatiti i tako se i ponašati. Ne tjerajte po svome jer to neće dobro donijeti ni vama ni vašoj vezi. Uvažite ono što partner kaže i osjeća, u ljubavi su uvijek dvoje.

 

BLIZANCI

Vaša je graška što ne koristite prilike koje vam se nude. Danas će vam se ponovo ukazati prilika da pokušate započeti ljubavnu vezu i morate ju iskoristiti. Nemate se čega bojati, ništa ne možete izgubiti, možete samo puno dobiti.

 

RAK

Vaša bivša ljubav je sretna u novoj vezi i vi ćete se u to uvjeriti u toku dana. Bit će vam teško ali morate ići dalje. Povratka na staro više nema i trebate se pobrinuti da i vi imate svoju ljubav pored sebe. Trebalo bi vam biti drago što vaša bivša ljubav ima nekog jer joj sigurno ne želite zlo u životu.

 

LAV

Ignoriranje razgovora sa partnerom neće vam puno dobroga donijeti. Učinite to što prije, već danas i riješite probleme dok su mali. Odugovlačenje bi moglo iz temelja prodrmati vašu vezu i loše završiti po oboje.

 

DJEVICA

Pokušajte biti manje sebični prema partneru jer to partneru počinje smetati. Ne mislite samo na sebe, mislite i na partnera. Pružite mu ljubav i pokažite to na puno načina. Tada će sve početi funkcionirati upravo onako kako biste i željeli.

 

VAGA

Vaš partner čini čuda da vas usreći i vi ste zahvalni na tome. Vrijeme je da se i vi odužite i omogućite partneru da uživa. Potrudite se da iznenadite partnera onim što voli, a vi znate što je to. Vrijeme je da romantika dođe na najviši nivo do sada u vašoj vezi.

 

ŠKORPIJA

Ne radite velike planove danas jer vam zvijezde nisu sklone. Mogli biste se jako razočarati pa pokušajte dan provesti što jednostavnije. Doći će vrijeme kada ćete ostvariti ono što želite, ali to vrijeme nije danas.

 

STRIJELAC

Ništa ne ide kako biste željeli i to vas opterećuje. Ni vaš partner nije zadovoljan vašom vezom i tu bi mogao nastati problem. Pokušajte ga zajedno riješiti dok je vrijeme.

 

JARAC

Danas vam zvijezde donose divne vijesti. Primit ćete poziv od osobe koja vam je prirasla srcu, a niste znali kako da joj to kažete. Ta osoba će učiniti prvi korak pa će vam biti jasno da ima iste osjećaje kao i vi. Sretan dan je danas za vas i za početak romantične veze.

 

 

VODOLIJA

Puno planova imate što se ljubavi tiče, ali nikako da krenete u akciju. Sve ste si isplanirali i znate što vam je činiti, samo vam treba mali poticaj da djelujete. Danas ćete dobiti taj mali poticaj i tada će sve biti puno lakše.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Pomirili ste se sa time da na neke stvari ne možete utjecati i pomalo vam postaje svejedno. Morat ćete se trgnuti i izbjeći ravnodušnost jer za vas postoji ljubav, ali je morate potražiti. Zvijezde su vam naklonjene pa ih iskoristite i sami pronađite svoju ljubavnu sreću.