LJUBAVNI HOROSKOP za 16. April: Vrijeme je da OVAJ znak pokaže EMOCIJE, jer NEĆE POŽALITI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. April: Vrijeme je da OVAJ znak pokaže EMOCIJE, jer NEĆE POŽALITI…

15 travnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Ona osoba koja vas ne želi i to vam jasno daje do znanja nije ni zaslužila da joj se toliko posvećujete. Zaboravite i krenite dalje svojim putem. Sigurno ćete jednom naći osobu koju ćete voljeti i koju zaslužujete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaša srodna duša još nije ušla u vaš život i to je ono što vas opterećuje. Dajte sebi priliku i priliku osobi koja pokazuje interes za vas. Tko zna, možda je baš ta osoba vaša srodna duša, a vi to još ne znate. Pokušajte pružiti šansu onoj osobi koja bi to željela.

 

 

BLIZANCI

Ne znate točno što osjećate i što želite. U stvari, ne znate točno koga želite jer su dvije osobe u pitanju. Dajte si vremena da vam osjećaji kažu što biste htjeli. To neće biti preko noći, ali bolje za vas je da budete sigurni u ono što trebate.

 

 

RAK

Pokušajte smanjiti vašu nezainteresiranost prema osobi koja vam se sviđa jer ćete postići suprotni efekt. Do sada ste glumili nedodirljivu osobu, ali sada je krajnje vrijeme da sa tim završite. Ako zaista želite tu osobu pored sebe, sada je krajnje vrijeme da joj to date na znanje.

 

 

LAV

Od današnjeg susreta koji ste dogovorili sa osobom koja vam se sviđa, vjerojatno neće biti ništa. Gotovo sigurno nećete uspjeti ostvariti ljubavnu vezu jer ćete oboje nakon tog susreta shvatiti da niste jedno za drugo, na žalost.

 

 

DJEVICA

Za ljubav ste spremni učiniti sve i takvu priliku ćete danas i dobiti. Morat ćete dati sve od sebe i učiniti neke stvari koje inače ne biste radili, a sve da biste očarali osobu koja vam se sviđa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2