DNEVNI HOROSKOP za 15. April: Ovan će biti sretan,Vodoliji potreban oprez, a OVAJ znak će imati dan za pamćenje

DNEVNI HOROSKOP za 15. April: Ovan će biti sretan,Vodoliji potreban oprez, a OVAJ znak će imati dan za pamćenje

14 travnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Dnevni horoskop: Jedna nesebična gesta jednog vašeg radnog kolege uljepšat će vam cijeli dan. Bit ćete i iznenađeni i oduševljeni onim što će taj kolega učiniti za vas. Vama će preostati samo da mu od srca zahvalite i prvom prilikom vratite nekim sličnim postupkom.

 

 

BIK

Vrijeme prolazi, a vi vaše probleme sa partnerom ne rješavate. Konstantno gurate probleme pod tepih u nadi da će sami nestati. Znate da se to neće dogoditi, znate da sami morate riješiti stvari jer nitko drugi to neće učiniti za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop:   Položaj planeta bit će idealan da riješite problem sa jednim radnim kolegam, problem koji je već dugo prisutan. Ne znate kako početi i kako nastupiti, ali danas vam zvijezde pomažu i što god učinite, bit će povoljno za vas. Ne libite se iskoristiti ovaj trenutak jer ćete na drugi opet dugo čekati.

 

 

RAK

Nešto dobro, nešto loše, tako će vam otprilike proteći današnji dan. Ono što je dobro, to već i sami znate, možete očekivati dobre stvari od samo jedne osobe, osobe koja vas voli. Ono loše možda i ne bude tako loše, ali povezano je sa vašim poslom. Zato budite na oprezu i neka mir i staloženost vlada vašim tijelom.

 

 

LAV

Dnevni horoskop:   Vaša tvrdoglavost i inzistiranje na istini koju želite saznati od partnera mogla bi vas skupo koštati. Zapitajte se kakvu istinu želite izvući od partnera i da li vas vaš partner zaista laže kao što ste to umislili. Zvijezde govore sasvim drugačije i kažu vam da niste u pravu, a kako ćete postupiti, na vama je.

 

 

DJEVICA

Lijepo raspoloženje bit će ono što će obilježiti završetak današnjeg dana. Dobit ćete neočekivane goste koji će vas iskreno razveseliti. Dugo vremena niste bili u kontaktu, a danas će se stvari promijeniti, na vašu radost.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2