3 horoskopska znaka koji se ŽELE VRATITI BIVŠEM za vrijeme Sunčevog sekstila Mjeseca od 10. aprila 2022. Hoće li doći do pomirenja?!?

3 horoskopska znaka koji se ŽELE VRATITI BIVŠEM za vrijeme Sunčevog sekstila Mjeseca od 10. aprila 2022. Hoće li doći do pomirenja?!?

9 travnja, 2022 0 By Admin

Ponekad se jednostavno želite vratiti bivšem jer vam nedostaje kako su stvari bile. Za tri horoskopska znaka tijekom sekstila Sunca četvrt Mjeseca u Raku to je upravo tako. Žele natrag svog bivšeg, a to želi i srce.

Sekstil Sunca i Mjeseca Raka je vrsta tranzita koja nas dovodi u dodir s onim tko zapravo jesmo i što želimo od života.

Ovo je čisto pozitivan kozmički događaj, a na nama je da uzmemo ono dobro koje nam koristi i iz njega iskoristimo najbolje. Ovo je također vrijeme kada shvaćamo svoje pogreške, a još bolje – vrijeme da shvatimo da se neke od tih pogrešaka mogu preokrenuti. Vrijeme to čini ljudima; ako smo pametni i otvoreni, zapravo možemo uzeti lošu stvar i pretvoriti je u dobru.

Ovo je i četvrt Mjeseca u Raku, što nas tjera da želimo ono što je poznato, a bivši se može osjećati puno bolje nego izlaziti i pronaći nekoga novog. Kad izađeš van, svakoga uspoređuješ s bivšim. Sve negativne uspomene nestaju i počinjete bolje razmišljati o njihovim hirovima i neugodnostima. Zapravo, bivši je netko na koga nikad ne prestajemo misliti, u ovom slučaju, i zato bi se određeni horoskopski znakovi rado vratili bivšim. To je bila osoba zbog koje smo se osjećali živima.

Do danas ne možemo shvatiti zašto se raspao, ali takva je priroda života: ništa ne traje. Ipak, to ne znači da ćete se pomiriti ili da se stvari neće ponovno spojiti. Slomljena šalica za čaj može se popraviti, a uz vještinu i brigu, može se vratiti u novu verziju svoje stare ljepote. Pa može li se to dogoditi s bivšim ljubavnikom? Ako je nekada bio tako dobar, a propao…onda se može obnoviti na novi način, i to puno bolje.

Želite se vratiti sa svojim bivšim, a ne znate kako to učiniti – ali ako vam date mali znak nade, skočit ćete na to. To je ono što vam Sunčev sekstil Mjesec donosi: nadu u ponovno okupljanje. Ne može svatko ovo dobiti, jer je nekima to ostvarenje sna. Međutim, određeni znakovi zodijaka ne samo da će se htjeti vratiti zajedno s bivšim, već će to i učiniti.

3 horoskopska znaka koji se žele vratiti bivšem za vrijeme Sunčevog sekstila Mjeseca od 10. aprila 2022.:

1. Blizanci

(21. svibnja – 20. lipnja)

Jedini pravi razlog zašto se želite vratiti svom bivšem je taj što ne možete pronaći nekoga tko bi ga zamijenio. Potreban si u ovom odjelu, Blizanci: želiš da se netko brine o tebi, ali ti si taj koji luta oko, a ti si taj koji ćeš srušiti vezu varanjem ili laganjem, ili jednostavno postupajući s tom osobom u lošem stanju moda.

Uništite odnose i onda ih želite natrag. Sunčani sekstil Mjesec daje vam dojam da ćete imati uspjeha ako legnete na šarm starih Blizanaca i date im veliku karizmu. Teško se s vama slagati, a tko god je odvojio vrijeme da pokuša, trebao bi dobiti nagradu za svoj trud, ali imajte ovo na umu: nitko se NIKAD neće vratiti u vezu s tobom. Kad puhneš, puhneš jako, a iako misliš da možeš očarati svoj put natrag u njihova srca, ne možeš. Prazno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2