LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Mart: OVAJ znak mora razmisliti i odlučiti šta zeli kada je BUDUĆNOST u pitanju. Hitno!

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Mart: OVAJ znak mora razmisliti i odlučiti šta zeli kada je BUDUĆNOST u pitanju. Hitno!

27 ožujka, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Burni dan je pred vama, dan u kojem ćete morati rješiti neke stvari koje vas opterećuju. Vrijeme je za ozbiljan razgovor sa partnerom jer shvaćate da dalje tako neće ići. Postavite se čvrsto, ali uvažite i partnerovo mišljenje. Imate puno razloga da nastavite vašu vezu pa se potrudite da tako i bude.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš partner vas ne razumije i nema puno razumijevanja za vas. Tako vi mislite i smatrate da ste u pravu. Možda i nije sve tako kako ste si zamislili pa pokušajte objektivno sagledati cijelu situaciju. Danas je dan da učinite nešto po tom pitanju i da promijenite svoj stav prema partneru jer je ljubav ono što vas spaja.

 

 

BLIZANCI

Danas biste mogli dobiti neočekivani poziv da se sastanete sa jednom osobom iz vaše prošlosti. Nikako nemojte to odbiti već vidite kuda će vas to odvesti. Možda će se probuditi stari žar i možda ćete uploviti u ljubavnu vezu. To je ono što vam je potrebno sada pa zašto ne pokušati.

 

 

RAK

Vaš partner ima velike planove za vas oboje i danas će vam to priopćiti. Možda će vas to malo iznenaditi, ali to je ono što ste željeli. Partner će imati više hrabrosti od vas pa će vam to prvi predložiti. Bitan dan je pred vama, dan koji će vjerojatno usmjeriti vaše živote u zajedničkom smjeru.

 

 

LAV

Ta vaša snaga koju pokazujete drugim ljudima nije pravo stanje stvari u vašem životu. Zapravo ste usamljeni i jedva čekate upoznati osobu koja će vas očarati. Potrebno je da promijenite svoj stav i da budete pristupačniji onima koji bi vas mogli zanimati što se ljubavi tiće.

 

 

DJEVICA

Prošla ljubav vam je stalno u mislima i toga se ne možete osloboditi. Možda vam u tome pomogne susret koji ćete imati danas sa osobom koja će vam se odmah svidjeti. Zvijezde vam pomažu i omogućit će vam priliku da se izvućete iz ralja prošlosti.

 

Nastavak na idućoj stranici….

Stranice: 1 2