DNEVNI HOROSKOP za 27. Mart: Zvijezde danas za OVE znakove imaju VELIKE PLANOVE!

DNEVNI HOROSKOP za 27. Mart: Zvijezde danas za OVE znakove imaju VELIKE PLANOVE!

27 ožujka, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Jedna svađa sa članom vaše obitelji će vam pokvariti dan. Koliko god se trudili da izgladite stvari, to vam neće poći za rukom. Vi nećete biti krivi ni za što, ali ukupni dojam će biti takav da ćete osjećati krivnju zbog toga. Pustite neka vrijeme zalijeći te rane i donese bolje dane.

 

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Jedino dobro iz današnjeg dana bit će ljubav vašeg partnera koju će pokazati prema vama. To će vas opustiti i oraspoložiti te vam pomoći da prebrodite težak dan.

 

 

BLIZANCI

Prokockali ste povjerenje osobe koja vas voli i to vas boli i opterećuje. Sami znate što vam je činiti i što morate učiniti sa svojom ljubavi. Vrijeme je za traženje oprosta od osobe koju volite i koja vas voli. Možda se to i čini teško, ali vama preostaje da to i učinite, pa kako bude.

 

 

RAK

Težak dan je pred vama, nesuglasice na poslu, svađa sa partnerom, puno briga i obaveza. Takav vam je dan i tu ne možete ništa učiniti. Ono što možete je da smanjite emocije i da pametno privedete ovaj dan kraju, bez većih iznenađenja.

 

 

LAV

Dosta dobar dan je pred vama, dan kada ćete uspjeti pozitivno iznenaditi svog predpostavljenog na poslu. Pobrat ćete puno pohvala za to i to će vam u budućnosti značiti puno. Vaš partner će vas opustiti nakon napornog dana i bit ćete mu jako zahvalni na tome.

 

 

DJEVICA

Danas vam je potreban izniman oprez u svemu čime se budete bavili. Oprez će vam biti potreban prvenstvano na vašem poslu jer će i jedan krivi potez prouzročiti velike nevolje. Budite oprezni i sa partnerom jer je pod velikim stresom i svaka kriva riječ bi mogla prouzročiti veliku svađu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2