LJUBAVNI HOROSKOP za 29. mart Jedan znak će izgubiti partnera ako mu se više ne posveti i ne prestane ga zanemarivati…

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. mart Jedan znak će izgubiti partnera ako mu se više ne posveti i ne prestane ga zanemarivati…

28 ožujka, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Odlično raspoloženje i osmijeh na licu je ono što vaš partner dugo nije vidio kod vas. Danas ćete provesti sretan i veseo dan u društvu sa svojim partnerom i bit će to dan iz snova za vas. Ne dozvolite sitnicama da vam maknu osmjeh sa lica.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Sve se može srediti i problemi se mogu riješiti. Vas trenutačno muči samo jedan problem, onaj ljubavni. Ne brinite se, danas je dan kada će zvijezde pokazati da su one te koje vam donose sreću. Danas je sretan dan za vas i to ćete brzo vidjeti.

 

 

BLIZANCI

Morat ćete pokazati više pažnje prema partneru jer se vaš partner osjeća zapostavljeno. Ne vadite se na previše posla i obaveza, za vašu ljubav jednostavno morate naći vremena. Danas uzmite dan kada ćete se u potpunosti posvetiti partneru i vašoj ljubavi.

 

 

RAK

Vaše sumnje će se danas pokazati neosnovanim. Bez razloga ste sumnjali u partnera i opterečivali sebe i njega. Danas ćete shvatiti koliko ste pogriješili i to bi vam trebala biti pouka za ubuduće. Ne stvarajte probleme tamo gdje ih nema.

 

 

LAV

Puno vam je stalo do jedne osobe i to ne krijete. Ne znate kakvi su osjećaji te osobe prema vama, a to je ono što vas ludo zanima. Danas ćete otkriti što ta osoba zaista misli o vama i da li išta osjeća, u ljubavnom smislu. Saznanje bi vas moglo jako iznenaditi.

 

 

DJEVICA

Dan kao i svaki drugi, uobičajena rutina za vas i ništa spektakularno se neće dogoditi. Možda je sada na vama red da razbijete tu atmosferu i iznenadite partnera. Ako to učinite puno bolje ćete se osjećati, a trebat će vam samo malo truda za to.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2