OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE, LJUBAVI, NOVCA i SVEGA što požele u sedmici ispred nas, od 28.3. do 3.4.

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE, LJUBAVI, NOVCA i SVEGA što požele u sedmici ispred nas, od 28.3. do 3.4.

26 ožujka, 2022 0 By Admin

Ovaj tjedan ima veliki potencijal ako ste osoba koja se može nositi sa stresom, i iako se to čini kao bitka, to je izazov koji vrijedi prihvatiti. Ne izbezumljuju se svi kad je napetost, zapravo, neki se uzdignu i pokažu svijetu svoje najbolje lice.

Tjedan počinjemo s Mjesecom u Vodenjaku, a završavamo s mladim Mjesecom u Ovnu. To je vrsta tjedna koji ima širok raspon ljudskih emocija, ali za tri horoskopska znaka to će trčanje postati pokazivanje izvrsnosti.

Ono što za neke čini ovaj tjedan zapravo sjajnim, leži u činjenici da imamo Mjesečevu konjunkciju s Jupiterom kako bismo se osjećali prihvatljivijim u vezi s našim okolnostima. Kao i Mjesečevu konjunkciju Veneru, što bi nam itekako moglo pomoći da doživimo ljubavno iskustvo.

Tri horoskopska znaka koji će imati odličan horoskop za tjedan od 27. marta do 2. aprila 2022.:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Skloni ste dobrom radu s moćnim tranzitima Ovna, a ovaj tjedan će vas odvesti na sljedeću razinu, što se tiče posla. Bili ste zadovoljni što ste igrali svoju ulogu, a narušavanje sheme stvari doista nije u vašem interesu.

Ovaj tjedan daje do znanja vama i onima s kojima radite da ste stvarno igrač — i da kada se posvetite, uđete, nećete vas se riješiti.

I doista, nakon onoga što ćete moći dokazati ovaj tjedan, nitko to neće htjeti. Timu ste apsolutno vrijedni, a da niste shvatili koliko, ovaj tjedan će vam biti iskazano potpuno poštovanje i divljenje prema vašem radu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2