OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE, LJUBAVI, NOVCA i SVEGA što požele u sedmici ispred nas, od 28.3. do 3.4.

OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE, LJUBAVI, NOVCA i SVEGA što požele u sedmici ispred nas, od 28.3. do 3.4.

26 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Biti u sezoni Ovna ima svoje prednosti – daje vam do znanja koga treba izbjegavati, a kome se držati. Više ste nego sretni što možete prepoznati tko ne može podnijeti pritisak ovog tjedna, a možda ćete se čak i smijati tim divljim i ludim Vatrenim znakovima koji se ne mogu spojiti.

Zašto su tako žestoki i neprijateljski raspoloženi? To sigurno nije način na koji ćete postići svoj uspjeh. Zbog svoje hladne, mirne naravi, ovaj tjedan ćete biti zapaženi i to bi se moglo isplatiti novcem i poštovanjem.

Ako ste ikada sumnjali u ljude s kojima radite, za sada to možete ostaviti po strani jer će vam se pokazati poštovanje prema svemu što radite.

 

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Svi rade za vikend, kako kažu, a to uključuješ i tebe, Vaga. Do kraja tjedna približit ćete se Mladom Mjesecu u Ovnu, a ovo je simbol vašeg vlastitog putovanja — putovanja prema manifestaciji.

Sve na čemu ste radili sada se počelo oblikovati kao prava mogućnost za vas; a ovo bi moglo biti nešto što ste dugo, dugo imali na umu.

Tjedan će vam donijeti pozitivne izglede i vrlo optimističan pogled na ono za što vjerujete da će biti vaš sljedeći korak. Iako vam protivnici mogu iznijeti svoje mišljenje, nećete njihove riječi uzeti k srcu. Točno znate što želite i možete vidjeti kako je vaš cilj na putu do uspjeha do kraja tjedna.

Stranice: 1 2