OVA 3 znaka će imati NAJMANJE SREĆE od 28. marta pa do 3. aprila

OVA 3 znaka će imati NAJMANJE SREĆE od 28. marta pa do 3. aprila

26 ožujka, 2022 0 By Admin

Ovotjedni horoskop može početi grubo, ali u tjednu će biti mnogo najvažnijih događaja koji će se osjećati iskupljujuće. Ono što bi cijeli tjedan moglo učiniti izazovnim ovisi o tome kako ćemo prevesti tu energiju ranog tjedna, koja će u nju biti duboko usađena s osjećajem Merkura u Ovnu, a to ne otkriva uvijek našu najbolju stranu.

Također ćemo se morati suočiti s nekoliko Saturnovih tranzita. Jedan od njih je Venera – to će sigurno utjecati na naše ljubavne živote i vjerojatno ne na dobar način. Ovdje ništa nije izgubljeno, a ‘vijesti’ nisu tragične niti vrijedne plakanja. Ali dok smo ‘u trenutku’ osjećat ćemo se potišteno i zabrinuto, u smislu naših ljubavnih života.

Kako se krećemo u travanj, uvest ćemo Mlad Mjesec u Ovnu, zajedno s Mjesečevim sekstilom Marsom i Mjesečevim sekstilom Saturnom. Ovo je kao kozmički koktel za neprijateljstvo i sebične interese. Drugim riječima, travanj dolazi s ozbiljnim praskom.

Tri horoskopska znaka koji imaju loš horoskop u tjednu od 27. marta do 2. aprila 2022.:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Čovjek bi pomislio da bi to bilo sjajno vrijeme biti Ovan, budući da smo sada u sezoni Ovna, ali na neki način, sve ovo stvarno čini je da osobine Ovna buknu do tog stupnja da čak i sama osoba Ovan ne mogu podnijeti tko su postali.

Ovaj tjedan osjećat ćete se toliko tvrdoglavo i ‘ispravno’ da nećete moći niti jednoj drugoj osobi dodijeliti doba dana, jer osjećate da vam je svatko na putu. Ne možete prenijeti svoje misli, jer vjerujete da su svi oko vas debili koji se ne mogu snaći s vašim višim razmišljanjem.

Sve što dokazuješ je da si intelektualni snob, i dok misliš da je to preslatko i respektabilno, svi oko tebe samo odmahuju glavom zbog tvoje arogancije.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2