Ispred OVA 3 znaka je sedmica PUNA SREĆE, RADOSTI, DOBRIH VIJESTI i USPJEHA – od 7. do 13. marta!

Ispred OVA 3 znaka je sedmica PUNA SREĆE, RADOSTI, DOBRIH VIJESTI i USPJEHA – od 7. do 13. marta!

6 ožujka, 2022 0 By Admin

Uvijek je dobro znati da će prvi puni tjedan ožujka biti stvarno dobar za nekoliko znakova Zodijaka, i iako neće proći bez glavnih životnih lekcija, to je još uvijek vrsta tjedna koja obećava uvid u ljubavi i u poslu.

Ako možemo ostati hladni tijekom cijelog tjedna, primijetit ćemo prednosti smirenog raspoloženja i što nam to može učiniti.

Naši pomoćnici ovog tjedna su Mjesec u Biku, Mjesec u kvadratu Venera, Četvrtina Mjeseca u Vodenjaku, Mjesec u kvadratu Neptuna i Mjesečev trigon Merkur.

Unaprijed zahvaljujemo ovim kozmičkim prijateljima, jer će nam pružiti tjedan dana pozitivnog razmišljanja i potencijala za velika postignuća. Kao da sagorijevamo posljednje hladno vrijeme, i dok gledamo kako se topi, počinjemo osjećati kako se sunčeva svjetlost mogućnosti formira.

S vremena na vrijeme možemo upotrijebiti bijes kao alat koji nas može odvesti na sljedeću razinu u našem razvoju kao ljudskih bića, a ovaj tjedan će doći sa svojim udjelom bijesa… Ali to nije vrsta bijesa koja uništava ; nego razbija iluziju i omogućuje nam da vidimo koji naš sljedeći korak mora biti i kako možemo raditi s agresivnijim energijama kako bismo se odveli u bolje i pozitivnije stanje uma.

Ova 3 horoskopska znaka će imati  sjajnu sedmicu od 7. do 13. marta 2022.

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Dobar je tjedan za Lavove, posebno za zaljubljene Lavove. U stanju ste precizno proći kroz problematičnu situaciju koja se događa kod kuće, s partnerom.

Iako vaš scenarij možda nije onaj koji bi trebao završiti s tragičnim rezultatima, trebao vam je svojevrsni poziv za buđenje. Nešto što će vas podsjetiti da je osoba s kojom ste živa i da joj treba vaša pozornost.

Obasuli ste ih u toliko negativnog svjetla da ste zaboravili da je ta osoba stvarno dobra prema vama, i ne samo to, imaju strpljenja kao sveca kada su u vašoj blizini.

Ali također ćete shvatiti da nije njihov posao na zemlji da vam uslužuju, a kada to dobijete, shvatit ćete kakav ste bezobrazluk bili.

Ovaj tjedan vas probudi i vrati da budete draga osoba kakva ste nekada bili. Vaš će ljubavni život ići od nule do šezdeset, jednostavno zato što ste se konačno probudili iz svoje zablude.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2