3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA RASPASTI tijekom ulaska Marsa u Vodenjaka počevši od 7. marta 2022.

3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA RASPASTI tijekom ulaska Marsa u Vodenjaka počevši od 7. marta 2022.

6 ožujka, 2022 0 By Admin

Mars, planet rata, ulazi u horoskopski znak Vodenjaka, a kada se to dogodi, odnosi se raspadaju.

Sve o ulasku Marsa u Vodenjaka navodi nas da vjerujemo da nas ovaj tranzit vodi u smislu emocionalnog izražavanja, individualnosti i impulzivnosti.

Mars je planet motivacije i strasti. On je također planet koji nas inspirira da vjerujemo u sebe i ne posustajemo pred neslaganjem ili razlikama u mišljenjima. Jedan od razloga zašto se veze obično raspadaju tijekom ovog tranzita je taj što se jedna ili obje uključene osobe počinju osjećati snažno same i manje žele biti par.

Ako ćemo prekinuti tijekom Marsa u Vodenjaku, to je zato što smo počeli vjerovati svom instinktu kako bismo mogli slijediti svoja srca. A tijekom tog vremena naša srca nam govore da prekinemo veze koje nas vežu.

Za mnoge je to rizično vrijeme i otvara ideju zašto uopće ostajemo u vezama; je li to izbjeći usamljenost? Je li to zato što se to od nas očekuje? Je li to zato što se previše bojimo nepoznatog?

Biti samac je uvijek dolazio s nepravednim znakom na glavi, a Mars u Vodenjaku nam pomaže da malo manje brinemo o stvarima poput prosuđivanja drugih ljudi.

Dakle, pripremite se za raskid i spremite se da preuzmete odgovornost za njega, kako bude padao. Ponekad je prekid prava stvar – samo to moramo prihvatiti. Za određene horoskopske znakove ova istina ih je već pogodila.

Kako god bilo, ova 3 horoskopska znaka će se raspasti njihova veza tijekom ulaska Marsa u Vodenjaka počevši od 7. marta 2022.

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Kada napustite vezu, ne činite to kao iznenađenje. Vi i vaš bivši bivši vodit ćete duboke, ozbiljne razgovore koji će dovesti do ideje da se raziđete na uredan i prijateljski način.

I dok ovi mirovni pregovori mogu potrajati još neko vrijeme prije nego što se išta zapravo dogodi, ulazak Marsa u Vodenjaka može biti samo ključni sastojak u ubrzavanju procesa.

Ponekad je ova vrsta intervencije upravo ono što je problematičnom paru potrebno kako bi se stvari pokrenule. Pa ako ste bili u nedoumici oko izvlačenja iz izbjegavanja, tada ćete uhvatiti određeni osjećaj zatvorenosti koji vam dolazi . Vrijeme je, mirno je, i oboje ste sada spremni provesti noć.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2