OVA 3 horoskopska znaka će IZBJEGAVATI LJUBAV POD SVAKU CIJENU tijekom konjukcije Merkura sa Saturnom od 7. marta 2022.

OVA 3 horoskopska znaka će IZBJEGAVATI LJUBAV POD SVAKU CIJENU tijekom konjukcije Merkura sa Saturnom od 7. marta 2022.

6 ožujka, 2022 0 By Admin

Možete li zamisliti kako bi bilo voljeti nekoga koga ne možete imati? Pa, naravno, možete, jer je to jedan od najčešćih ljubavnih problema.

I ne samo da je to uobičajeno, već je to i zamka u kojoj smo skloni ostati kao da će ostanak promijeniti stvari.

Zapravo, ponekad ZNAMO da tu osobu nikada nećemo dobiti, a ipak se družimo i pokušavamo.

Ah, ljudski duh — mi smo samo prerušeni zečići Energizera, koji čekaju da naša nedostupna ljubav iznenada primijeti da smo živi.

Merkur u konjunkciji Saturn u Vodenjaku je tranzit koji donosi uvid. A veliki dio tog uvida sastojat će se od pomirenja s onim što možemo imati u odnosu na ono što ne možemo imati.

A to uključuje i ljude. Snažno se zaljubljujemo u ljude koji nas ne zanimaju, a većinu vremena i ne primjećujemo — ili se postavljamo u sretno poricanje, gdje se ne moramo suočiti s istinom.

Merkur u konjunkciji Saturn nam daje do znanja naše granice, iako možemo zanemariti znakove emocionalne nedostupnosti. Mi smo uporna grupa, zar ne?

Postoji nešto prilično romantično u ovom stanju duha, na njegov promašen način. Pokazujemo si da možemo nastaviti dalje, da imamo snage boriti se za ono što želimo, unatoč činjenici da se to nikada neće dogoditi.

A možda je to jednostavno glupo, ili možda ima više od onoga što se na prvi pogled čini…  Što ako ŽELIMO voljeti nekoga koga ne možemo imati – namjerno? Vau.

Ljubav je opasno mjesto i svi to znamo. Kakav bi zanimljiv obrat bio kada bismo zapravo odlučili voljeti nekoga tko je emocionalno nedostupan, jednostavno zato što znamo da ga ne možemo imati. Imati ih značilo bi da stvari postaju stvarne, a za neke – stvarnost jednostavno nije opcija.

Počevši od 7. marta 2022., tijekom konjukcije Merkura sa Saturnom, evo zašto ova 3 horoskopska znaka izbjegavaju ljubav pod svaku cijenu, čak i ako to znači biti zaljubljen u emocionalno nedostupnu osobu.

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Saturn u Vodenjaku je poput mrtvog tereta za vaš sektor romantike, a ovo je savršena oluja za izbjegavanje ljubavi. Saturn uklanja zabavu u životu, a romantičnom horoskopskom znaku poput vas može se dogoditi da nemate priliku biti s onim koga volite.

U pravu ste s idejom da volite emocionalno nedostupnu osobu, a ako vas u konjunkciji Merkura sa Saturnom čini da se osjećate kao budala zbog toga što ste takvi kakvi jeste, onda ćete to jednostavno – ignorirati. Nije vas zapravo briga što ljudi ILI tranziti misle o vama ili što vas čine.

Vi ste svoja osoba i ako vas je ljubav uplašila do te mjere da biste je radije imali pod vlastitim uvjetima, što znači da ODABERETE voljeti nekoga tko vam nikada neće uzvratiti tu ljubav, neka bude tako.

Igranje po pravilima nikada nije bila tvoja stvar, a ako je ono što želiš raditi voljeti nekoga koga nikad ne možeš imati, pa, to je tvoj život i živiš ga na svoj način.

To je ljepota biti Vaga. Nije te briga kako se tvoj život tumači. Ti to živiš, a ne drugi. Aktivno slijedite onu koju ne možete imati i to vam odgovara. Neka bude.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2