PISMO TI ŠALJE PORUKU – Izaberi jedno PISMO i SAZNAT ćeš JAKO PUNO TOGA!

PISMO TI ŠALJE PORUKU – Izaberi jedno PISMO i SAZNAT ćeš JAKO PUNO TOGA!

5 ožujka, 2022 0 By Admin

PRVO PISMO:

Vi ste osoba koja kad voli, voli svim srcem. Vaše srce je bilo i napuklo i slomljeno, ali ste sakupili komadiće i sastavili ga ponovo. Preživjeli ste ste i niste izgubili vjeru u ljubav. Međutim, vi ste osoba koja ima jako veliku dozu inata i ponosa u sebi.

Sami sebi ste naškodili više puta, jer se vaš ponos ispriječi između razuma i srca. Ponekad potpuno bez razloga. Partner vam ne može čitati misli i ne može znati što želite baš u nekom određenom trenutku. Naljutite se bez razloga. Onda tjerate inat, a ponos vas preuzme.

Vi ćete ponekad radije patiti nego da napravite prvi korak. Sami sebi nanosite bol i tugu, ali to je jače od vas. Ponos uništava ljubav, uništava vezu, a onome ko tjera inat i ponos, nanosi bol i tugu. Bit ćete puno sretniji kada uspijete savladati ponos.

Nije dobro ništa što je pretjerano. Nema ništa loše u tome učiniti prvi korak. Ako osjetite potrebu da trebate nazvati partnera, nazovite. Zar nije lakše nazvati, nego gutati tugu i čekati kada će vas nazvati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako osjetite potrebu da pošaljete poruku, pošaljite i spasite se neizvjenosti i  iščekivanja. Budite sami sebi prijatelj, a ne neprijatelj.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2