3 horoskopska znaka čija TAJNA VEZA ZAVRŠAVA tijekom konjukcije Marsa s Plutonom počevši od 6. marta 2022.

3 horoskopska znaka čija TAJNA VEZA ZAVRŠAVA tijekom konjukcije Marsa s Plutonom počevši od 6. marta 2022.

5 ožujka, 2022 0 By Admin

Ako ste usred afere s nekim, možda biste trebali razmisliti o planu izlaska, jer postoji velika šansa da ova stvar neće dugo trajati.

Mars u konjunkciji s Plutonom u znaku koji vlada reputacijom poigravat će se s vašim emocijama. A toliko toga će izaći na vidjelo tijekom ovog tranzita da možda nećete ni željeti nastaviti s ovim svojim ljubavnikom.

Ako je vaša afera nešto što ste držali na niskom nivou, budite spremni na rano i neželjeno izlaganje, jer tijekom konjukcije Marsa s Plutonom stvari ne ostaju tajne. Pazi na te riječi, prijatelju. Stvari NE ostaju tajna.

I tako, dok Mars u konjunkciji s Plutonom donosi najviše uspone i najniže od padova, možda ćete ovo vrijeme provesti mireći se s krajem afere koja vam je donijela zadovoljstvo, ali vas je ostavila s tugom zbog gubitka. I to će završiti.

3 horoskopska znaka čije tajne veze završavaju tijekom konjukcije Marsa s Plutonom počevši od 6. marta 2022.:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Morate biti osoba koja je dovoljno nervozna da imate tajnu aferu da joj je suđeno da završi, a vi ste upravo ta osoba.

Vi ste ovdje na zemlji da ugodite svojim osjetilima; priznaj, a ako se nekome ne sviđaju tvoji načini, onda ne moraju biti u tvom životu. Radite što želite, i to ste učinili mnogo puta prije.

Misliš da ako imaš aferu iza leđa nekoga s kim si u takozvanoj predanoj vezi, onda ćeš to učiniti s takvom lukavošću i finoćom da nitko neće biti mudriji.

Tu se Mars u konjunkciji s Plutonom jako smije na vaš račun. Znajte kraj ožujka kao vrijeme kada ste završili svoju veliku, tajnu vezu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2