PISMO TI ŠALJE PORUKU – Izaberi jedno PISMO i SAZNAT ćeš JAKO PUNO TOGA!

PISMO TI ŠALJE PORUKU – Izaberi jedno PISMO i SAZNAT ćeš JAKO PUNO TOGA!

5 ožujka, 2022 0 By Admin

DRUGO PISMO:

Kad volite, vi volite do ludila. Borit ćete se za ljubav i onda kada stvarno nije ništa ostalo od te ljubavi. Ali morate znati jedno. Za borbu je potrebno dvoje. Možete se vi boriti koliko god hoćete, ako nemate s kim. Onda ste i pobjednik i gubitnik.

Da bi se veza sačuvala, potrebno je da se oboje borite i da ju pokušate spasiti. A da bi se oboje borili, potrebno je da vlada obostrana ljubav i da se volite. Onaj ko se prestane boriti, taj više ne voli. Mnoge stvari možemo postići silom, ali jedno ipak ne… Silom ne možemo natjerati nekoga da nas voli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Što god radili, koliko god iskazivali ljubav, koliko god suza prolili na lice voljenog, koliko god molili… sve je uzalud. Srcu se ne može narediti da voli. Srce voli ili ne voli. Zavoli često bez razloga, prestane voljeti bez razloga, a ponekad voli one koji to ničime ne zaslužuju… ali ipak voli.

 

 

TREĆE PISMO:

Vama je jako bitno što ljudi misle o vama. Mnogo toga bi vi napravili u životu da vas nije strah osuda i zlih jezika drugih ljudi. S jedne strane to je dobro, ali ne ako time izgubite sebe, svoje želje i svoje potrebe. Vas nitko  ne hrani ni ne oblači  osim vas samih.

Vi ne živite od drugih, nego od svog truda i rada. Nemojte doći u situaciju da kroz određeno vrijeme požalite što ste neke stvari propustili. Što neke stvari niste iskoristili i ispunili sami sebi svoje želje. Život je jedan i nema reprizu. Živite ovaj život za sebe, a ne za druge.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kako god da ga živite,  uvijek će biti onih koji će komentirati. Uvijek će biti onih koji će izmišljati priče o vašem životu. I kakav se onda zaključak nameće?! Nije se rodio ko je svijetu ugodio, kaže jedna stara poslovica. Počnite živjeti onako kako se vama sviđa, onako kako vi želite. Ugodite sebi, jer svijetu nikada nećete.

Stranice: 1 2