3 horoskopska znaka kojima se VRAĆA BIVŠI PARTNER tijekom Sunčevog sekstilnog Urana od 6. marta 2022.

3 horoskopska znaka kojima se VRAĆA BIVŠI PARTNER tijekom Sunčevog sekstilnog Urana od 6. marta 2022.

5 ožujka, 2022 0 By Admin

Nije li ironično da se, kad s nekim prekinemo, potajno pitamo hoćemo li tu osobu ikada više vidjeti? I iako možda ne bismo željeli da se to dogodi ikad, i dalje se pitamo što ta osoba radi sada kada je nema u našim životima i misli li na nas ili ne.

Neki od nas možda zapravo žele ponovno vidjeti svoje bivše, jer se možda nismo osjećali potpuno kad je došlo do prekida.

Drugi mogu potajno gajiti osjećaje prema ovom bivšem, nadajući se da će se vratiti, jer je život s tom osobom u našim životima bolji. Ali većina nas raskine s namjerom da tu osobu više nikada ne vidimo.

Naravno, za tango je, kako se kaže, potrebno dvoje, a ovdje se podrazumijeva da kad dvoje ljudi prekinu, to nije uvijek međusobno dogovoreno.

To ostavlja jednu osobu na cjedilu, a to je osoba koja će nam se, tijekom Sunčevog sekstila Urana, vratiti.

Iako bi to kod nekih moglo izazvati notu užasa, također može biti takvo kakvo jest. Hej, ne raskinu svi i onda se presele u drugu zemlju.

Ne možemo a da ne naletimo na svoje bivše povremeno, a ponekad ih uspijemo vidjeti s novim romantičnim partnerima. To bi nas moglo povrijediti ili donijeti ogromno olakšanje: Fuj! Konačno su ‘izvan granica’.

Očekujte posjet – ili pogled – bivšeg tijekom Sunčevog sekstilnog Urana. Ovo ne znači nužno ponovno okupljanje, ali znači da se čeka viđenje. Kao što kažu u svijetu reklama: “Nemoj dopustiti da te vide kako se znojiš.”

Evo što se događa kada se bivši vrati tijekom Sunčevog sekstilnog Urana 6. marta 2022. za ova 3 horoskopska znaka.

1. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Imate grupu bivših koji čekaju da vam se vrate, a nijedan od njih nema dobre namjere. To znači, kada vidite bivšeg koji se sprema vratiti tijekom Sunčevog sekstilnog Urana, možda ćete poželjeti pobjeći i sakriti se.

Oh, ne brinite, ovdje nema stvarne prijetnje, ali postoji određeni osjećaj neprijateljstva prema vama koji biste možda htjeli izbjeći. Ako ste empatični, pokupit ćete ljutnju ovog bivšeg, jer se oni više ne vraćaju u vaš život zbog zabave i igrica.

Žele odgovore. Odgovore koje nemate namjeru dati, jer ste krenuli dalje, unatoč tome što se još valjaju u blatu negativnosti.

Vaš bivši će se vratiti iz jednog razloga: žele razgovarati. Želiš li razgovarati s njima, Škorpione? Velika je šansa da ne želite ništa manje. Sunčani sekstilni Uran natjerat će vas da ih izbjegavate u javnosti. Sretno!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2