UVJERI SE! – Školjka koju odabereš OTKRIT ĆE CIJELU ISTINU O TEBI i onome što ti NAJVEĆU TUGU STVARA!

UVJERI SE! – Školjka koju odabereš OTKRIT ĆE CIJELU ISTINU O TEBI i onome što ti NAJVEĆU TUGU STVARA!

4 ožujka, 2022 0 By Admin

Ovaj psiho test, usko je povezan sa emotivnim stanjem čovjeka. Školjka koju odaberete, otkrit će istinu o vama i onome što vam veliku tugu stvara…

 

PRVA ŠKOLJKA:

Vi ste osoba čije lice često krasi osmjeh. Iza tog osmjeha, krije se puno boli i tuge. Također, često i drugima izmamite osmjeh i u vašem društvu, druge osobe se osjećaju lijepo. Vi zračite pozitivom i tu istu pozitivu prenosite na druge. Često vam je veoma teško i iscrpljujuće djelovati pozitivno, jer duboko u sebi osjećate prazninu i tugu. Vrlo ste intuitivni i imate jako razvijen osjećaj za ljude.

Vas ne može svatko prevariti. Laž i razna manipulativna ponašanja vrlo brzo osjetite i prepoznate. Previše puta ste nasjeli na lijepe riječi koje su samo bila maska. Previše puta su vas prevarili, previše puta razočarali, povrijedili, ali ne više…

Vaša dobrota je bezgranična sve do onog trenutka kada osjetite neiskrenost, iskorištavanje i  manipuliranje. Tada jednostavno odete u tišini. Ne dozvoljavate više nikome da vas prevari. Nemate previše osoba sa kojima ste vrlo blislki, ali one koje imate, volite i poštujete iznad svega.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Na vas se uvijek može računati bez obzira koje je doba dana ili noći. Sreća vaših dragih i voljenih ljudi vam je veoma bitna. Često i sebe stavljate u drugi plan, kada je u pitanju sreća vaših voljenih. Tugu stvara je što određene osobe za koje bi vi sve dali i napravili, oni ne bi isto za vas. Sreću pronalazite u malim stvarima, jer znate da se vama rijetko velike stvari dešavaju.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2