3 horoskopska znaka čija će se VEZA NA DALJINU RASPASTI tijekom Merkurovog kvadrata Urana počevši 4. marta 2022.

3 horoskopska znaka čija će se VEZA NA DALJINU RASPASTI tijekom Merkurovog kvadrata Urana počevši 4. marta 2022.

3 ožujka, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji su u vezi u različitim dijelovima svijeta možda će ovog tjedna osjetiti naprezanje na daljinu, a za njih se stvari mogu brzo raspasti.

Veze na daljinu. Ako ste ikada bili u jednom, onda se vjerojatno zgrozite samo čitajući ovo. Veze na daljinu vrlo je teško održavati.

Oni zahtijevaju ogromnu količinu povjerenja, strpljenja i vjere. U početku se osjećaju kao da su svi obećani i uzbuđeni. I dok mnoge od tih veza mogu potrajati, nakon određenog vremenskog razdoblja, obično se raspadaju.

Ovo je sezona u kojoj se raspadaju. Merkur u kvadratu Urana je tranzit koji vas navodi na razmišljanje, možda… previše. Naravno, možete vjerovati svojoj osobi koja vas zanima na daljinu, i da, možda mislite da ćete se sresti ‘jednog dana’ i oh kako će iskre letjeti… a onda je tu provjera stvarnosti: Uh oh. Ova stvar stvarno ne radi, zar ne?

Nitko ne voli priznati da njihova veza na daljinu ne funkcionira, ali često se to događa. Život je kratak — Merkur u kvadratu Urana nas inspirira da više iskoristimo svoje živote i ponekad je veza na daljinu samo gubljenje dragocjenog vremena. Možda bi ti bilo bolje da si samac.

3 horoskopska znaka čija će se veza na daljinu raspasti tijekom Merkurovog kvadrata Urana počevši 4. marta 2022.

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Merkur u Vodenjaku skreće pažnju na vaš sektor putovanja na kratke udaljenosti, a da budemo iskreni, umorni ste od sve vožnje, letenja, pakiranja stvari kako biste bili kod partnera. Vaš posao vam je dao određenu razinu fleksibilnosti, ali sada vam je potreban odmor u obliku stabilnosti. Bilo je zabavno, ali novost putovanja se istrošila, a vi ste spremni ponovno pustiti korijenje.

Što se tiče veza na daljinu, bili ste tamo, učinili to i sada čitate kako biste napisali knjigu. I to je otprilike sve što vam u ovom trenutku vrijedi, jer zaista ne dobivate potrebnu inspiraciju iz ove ljubavne veze. Možda je konačno došlo vrijeme da sebi priznate da je ova stvar smiješna.

Je li bilo zabavno na početku? Bila su to najbolja vremena, da. Ali sad? Sada se to pretvorilo u tvoju tajnu sramotu, stvar koja te drži izvan društva i čini da izgledaš kao totalni gubitnik na ljubavnom odjelu. Vaši prijatelji odmahuju glavom od sažaljenja nad vašom situacijom, a zahvaljujući Merkuru u kvadratu s Neptunom, počinjete shvaćati njihovu poantu.

 

Nastavak na idućoj stranici….

Stranice: 1 2