AMAJLIJE IZNENAĐENJA! SREĆA, TUGA ili BITAN SUSRET! Izaberi jednu i SAZNAJ ŠTO TEBE OČEKUJE u BUDUĆNOSTI!

AMAJLIJE IZNENAĐENJA! SREĆA, TUGA ili BITAN SUSRET! Izaberi jednu i SAZNAJ ŠTO TEBE OČEKUJE u BUDUĆNOSTI!

4 ožujka, 2022 0 By Admin

PRVA SLIKA:

Na žalost, prva amajlija ne donosi sreću. Vas će u narednom periodu savladati tuga, a tugu će izazvati neki događaji koji su vezani da jednu vašu blisku osobu. U vašem životu postoji jedna osoba koja je vama veoma bliska. Na tu osobu vi ne gledate kao na prijatelja, nego više kao član obitelji. Može se reći da tu osobu više volite nego neke prave članove obitelji.

Tu osobu vi toliko volite da nema toga što ne bi napravili za nju. Puno puta ste već pomagali kada je trebalo, pružali podršku, riječi utjehe, pomagali savjetima i bili rame za plakanje. Ta osoba o vama jako puno zna. Gotovo da sve zna o vama. Uživate potpuno povjerenje u tu osobu i nikada ne razmišljate o tome da bi vas mogla iznevjeriti ili razočarati. Međutim, stvari ipak nisu onakve kakve vi mislite da jesu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nema sumnje da i vi ne značite puno toj osobi, međutim, ona će neke vaše privatne stvari iz života povjeriti još jednoj osobi. Vi  ćete to saznati, a kada saznate, svijet će vam se srušiti jer ste vjerovali da vas nikada ne bi iznevjerila na takav način. To neće biti kraj vašeg prijateljstva, ali vaš odnos više nikada neće biti isti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2