Za OVA 3 znaka mjesec Mart će biti IZRAZITO TEŽAK i ujedno NAJTEŽI mjesec u cijeloj godini!

Za OVA 3 znaka mjesec Mart će biti IZRAZITO TEŽAK i ujedno NAJTEŽI mjesec u cijeloj godini!

2 ožujka, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka otkrit će da je mart 2022. najgrublji u godini. “Čuvajte se martovskih ida.” Ovaj povijesni i drevni citat nekoć je implicirao da je suđeno da se dogodi izdaja epskih razmjera i da će se ta razorna sila dogoditi 15. marta.

Bilo je to na današnji dan kada je Julije Cezar izboden  u jednoj takvoj izdaji, a otkako je to dospjelo na naslovnice, mart smo skloni smatrati jednim od onih mjeseci ‘loše sreće’.

Naravno, to nije istina — ali o, kako ljudski um prihvati prijedlog i trči s njim. Iskreno govoreći, mart je jednostavno biljeg vremena; ne može sa sobom nositi nesreću.

Međutim, na ovaj pokazatelj vremena utječu kozmičke sile koje ga okružuju, svake godine, a za tri znaka zodijaka, mart bi mogao opravdati svoju reputaciju.

Ovaj mart donijet će nam Mlad Mjesec u Ribama, kao i Pun Mjesec u Djevici. Svi planeti su izravni, za razliku od retrogradnih.

Mjesec počinjemo s mladim Mjesecom i dok proživljavamo svoje posljednje dane u Ribama, pripremamo se za Sunce u Ovnu, počevši od 20.

Gledamo mnoge događaje na Marsu, koji točno na vrhu padaju u Pluton, Hiron i Uran. I to je možda izvor iz kojeg dolaze naše nevolje.

3 horoskopska znaka koji će imati težak mjesec mart 2022.:

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Jedan od razloga zašto bi vam se ovaj mjesec mogao činiti pomalo lošim je taj što ovaj mjesec povezujete s prošlim neuspjesima ili gubicima. Budući da prolazite kroz ovaj mjesec s teretom na umu, toliko toga što radite postat će samosabotirajuće.

Postoji osjećaj krivnje koji dolazi s ovim mjesecom, kada ste zabrinuti. I usprkos trudu koji ste učinili na poboljšanju sebe i prevladavanju bilo kakvog osjećaja samoprezira, osjećat ćete se kao da ste počeli vučeni kao da postoji je nevidljiva sila koja vam ne dopušta da nastavite.

Budući da nam Mlad Mjesec dolazi točno na vrhu ožujka, 2., možda biste željeli pobijediti negativnost do udarca tako što ćete svoju pozitivnu i pojačanu namjeru staviti u oblik ‘molitve’, ispod Mjeseca te noći. Pokušajte ne ući u ožujak s očekivanjima katastrofe. Možete izbjeći ‘Ide’.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2