3 horoskopska znaka koji će KONAČNO IZLIJEČITI SLOMLJENO SRCE tijekom Sunčevog sekstilnog mjeseca od 3. marta 2022.

3 horoskopska znaka koji će KONAČNO IZLIJEČITI SLOMLJENO SRCE tijekom Sunčevog sekstilnog mjeseca od 3. marta 2022.

2 ožujka, 2022 0 By Admin

Da bi krenuli naprijed u životu, ljudi moraju zatvoriti vrata prošlosti, a za tri horoskopska znaka to je ono što se želi više od svega.

Ono što vas vodi od točke A do točke B, u smislu zatvaranja od srčane boli, je ljubav prema sebi. To je tako jednostavno. Tijekom Sunčevog sekstilnog Mjeseca, mnogi od nas bit će ispunjeni stvarima, što znači da biramo ljubav umjesto straha — i to nam djeluje.

Preboljeti loš prekid nikad nije lako, a uglavnom ne dobivamo zatvaranje koje nam je potrebno da bismo krenuli dalje na bilo koji organski način.

Vrlo je teško pomisliti da možda nikada nećemo dobiti tu ispriku ili to priznanje od nekoga, dajući nam do znanja da je bio svjestan svojih loših postupaka, a možda čak i skrušen zbog svog ponašanja.

Ono što spašava stvar je oslobađanje od potrebe za isprikama, zatvaranjem ili objašnjenjima. Sve što želimo temelji se na tim okolnostima, i ako ne naučimo odustati od njih, bit ćemo njihovi robovi do samih dana.

3 horoskopska znaka koji će konačno izliječiti slomljeno srce tijekom Sunčevog sekstilnog mjeseca od 3. marta 2022.

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Zaista je dovoljno, Ovne. Trenutno ste na mjestu gdje ćete se ili pomiriti sa bolom u srcu koji nosite sa sobom, ili ćete se spustiti i prihvatiti ovu srčanu bol kao svoju novu religiju. Moliš se na oltaru srčane boli, a toga ni ne shvaćaš.

Toliko ste uključeni u bol da ste zaboravili da ste izvanredno jaki što možete biti, i kako ta snaga nije samo u preživljavanju, već u izvrsnosti. Sunčani sekstil Mjesec dovodi vas u dodir s vašim vlastitim samopoštovanjem — nečim što ste izgubili tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

Zbog dobrog osjećaja u sebi čini se da je bol u srcu sve manja kako dani prolaze. Držite se samoljublja, Ovnje. Ne samo da vam dobro stoji, već može djelovati i kao vaš osloboditelj. Vjerujte u sebe i svoju sposobnost ozdravljenja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2