VAGA i ŠKORPIJA – MJESEČNI HOROSKOP za MART: Saznajte što vam zvijezde predviđaju u Martu!

VAGA i ŠKORPIJA – MJESEČNI HOROSKOP za MART: Saznajte što vam zvijezde predviđaju u Martu!

28 veljače, 2022 0 By Admin

Mjesečni horoskop za razdoblje od 30 dana za Vagu i Škorpiju. Saznajte da li će mjesec Mart ispuniti sva vaša očekivanja ili barem dio…

 

VAGA

Optimizam je velika snaga za dobro u vašoj bliskoj budućnosti. Mlad Mjesec 2. ožujka mogao bi vam donijeti posao o kojem ste oduvijek sanjali!

S druge strane, može se raditi i o osjećaju spašenosti u pitanjima zdravlja. Ako vam je nedavno dijagnosticirana bolest, vjerojatnije je da će vam idealan protokol ili liječnici više nego ikada doći i dati sve od sebe da vam pomognu u ozdravljenju.

Naravno, morat ćete biti proaktivni i po pitanju svog zdravlja. Srećom, održavanje pozitivnog načina razmišljanja u ovom trenutku može napraviti razliku.

Vaš ljubavni život se zaista počinje zahuktavati 6. ožujka! Na ovaj dan i Venera i Mars ulaze u vaš romantični sektor, upečatljivim prikazom iskri između vas i nekoga posebnog.

Zapravo, to bi moglo dovesti do strastvene vatre koja traje jako dugo! Ako želite imati bebu, plodnost je povećana — a ako radite na kreativnom projektu, vjerojatno će vam to donijeti mnogo radosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Konačno, pun Mjesec 18. ožujka u vašoj skrivenoj 12. kući mogao bi vas ostaviti povučenijim nego inače. Vrijeme je da ispunite tu potrebu za time-outom od užurbanog tempa života. Dobro će ti doći.

Ključne teme za Vagu: zdravlje, wellness, posao, rutina, ljubav, izlasci, djeca, predah.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2