STRIJELAC i JARAC MJESEČNI HOROSKOP za MART: Strijelčevi, imat ćete mjesec iz snova, dok Jarčevima stižu promjene!

STRIJELAC i JARAC MJESEČNI HOROSKOP za MART: Strijelčevi, imat ćete mjesec iz snova, dok Jarčevima stižu promjene!

28 veljače, 2022 0 By Admin

Uz pomoć zvijezda i planeta sastavljen je mjesečni horoskop za razdoblje od 30 dana za Strijelca i Jarca. Saznajte da li će mjesec Mart ispuniti sva vaša očekivanja ili barem dio…

 

STRIJELAC

Domaći san može postati stvarnost svakog trenutka ovog mjeseca. Možda ćete pronaći svoj dom iz snova, ili ćete možda imati sredstva za početak projekta obnove ili uređenja doma koji ste oduvijek željeli napraviti.

S druge strane, ovo se može više odnositi na to da vi i vaša obitelj razvijate odnos pune ljubavi i skladnosti kakav ste oduvijek željeli.

U svakom slučaju, nešto čarobno je u zraku za vas ovog mjeseca po pitanju kuće i obitelji. Mlad Mjesec 2. je lansirna platforma za sve ove dobrote.

Tada Venera i Mars ulaze u vaš komunikacijski sektor 6. ožujka. Vaše riječi mogu imati izvanrednu kombinaciju milosti i hrabrosti pod njihovim zajedničkim utjecajem.

Ovo možete iskoristiti za pregovaranje o uvjetima sporazuma za koji nikada niste mislili da ćete ga postići. Razmisli ponovno!

Pun Mjesec na vrhu vaše ljestvice 18. ožujka spremne ste otpustiti sve što ne služi svrsi ispunjenju vaših karijera. Vrijeme je da krenemo naprijed.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ključne teme za Strijelca: dom, obitelj, nekretnine, obnove, utočište, ozdravljenje, oprost, poučavanje, pisanje, profesionalnost, postignuće

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2