LAV i DJEVICA MJESEČNI HOROSKOP za MART! Lav će doći do NOVCA, a Djevica će pronaći sreću u LJUBAVI!

LAV i DJEVICA MJESEČNI HOROSKOP za MART! Lav će doći do NOVCA, a Djevica će pronaći sreću u LJUBAVI!

28 veljače, 2022 0 By Admin

Mjesečni horoskop za razdoblje od 30 dana za Lava i Djevicu. Saznajte da li će mjesec Mart ispuniti sva vaša očekivanja ili barem dio…

 

LAV

Možda će vam doći novčana dobit ovaj mjesec- a ona ima sve veze s vašom profesijom ili mogućim financijskim darom od autoriteta.

Mlad Mjesec pada u vašu 8. kuću orijentiranu na financije. Ova lunacija je usko povezana s Jupiterom, planetom sreće, trenutno također u vašoj 8. kući.

Također je savršen sekstil za Uran, planet iznenađenja, koji je trenutno na vrhu vaše karte. To stvara priliku da vam “iznenadni udar” kao magijom padne u krilo. Uživajte u blagoslovima!

Romantika bi mogla biti uspješna i za vas, zahvaljujući Veneri i Marsu koji će 6. ožujka ući u vaš partnerski sektor i stvarati veliku buku za vas u romantičnim stvarima.

Mogli biste biti spremni posvetiti se svom partneru na dublji način. Ili, ako ste već potpuno predani, vas dvoje možete uživati ​​u pojačanju strasti i uistinu se osjećati potpuno voljeno i zagrljeno jedno od drugog.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Lijep! Mjesec nastavlja izgledati kao pun Mjesec 18. ožujka u vašem sektoru zarađenih prihoda koji vas vodi do svakog detalja u svom proračunu. Ništa te ne prolazi!

Ključne teme za Lava: nasljedstva, ulaganja, financijski blagoslovi, ljubav, zaruke, brak, veze, prihod, osiguranje, beneficije

 

DJEVICA

Možda će vam se vaš život osjećati kao da dolazi ravno sa stranica vašeg omiljenog ljubavnog romana! Mlad Mjesec 2. ožujka u vašem partnerskom sektoru obećava blistave događaje u stvarima srca.

Ovaj mladi Mjesec je u konjunkciji s Jupiterom, planetom blagoslova i sreće. Kao rezultat toga, zasigurno ćete doživjeti neke iznimno čarobne događaje u ovom području svog života.

Sve što najviše poželite između vas i vašeg partnera moglo bi se dogoditi u svakom trenutku. Singl? Vaš princ ili šarmantna princeza možda su odmah iza ugla!

Venera i Mars ulaze u vaš radni sektor 6. ožujka kako bi istaknuli ovo područje vašeg života.

Mogli biste preuzeti novu, unosnu slobodnu poziciju koja vam daje obilje dodatnog novca, kao i slobodu da svoj posao obavljate pod vlastitim uvjetima. slatko!

Zatim, 18. ožujka, pun Mjesec u vašem znaku nosi vaše srce na rukavu. Imajte vjere da budete emocionalno otvoreni i ranjivi s drugima. Ovo je dobra stvar za vas!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ključne teme za Djevicu: romansa iz bajke, ljubav, veze, snovi o vezi, brak, posao, slobodni rad, sloboda, emocije.