VODOLIJA i RIBE MJESEČNI HOROSKOP za MART! Stiže vam FANTASTIČAN mjesec i sa sobom donosi ostvarenje želja!

VODOLIJA i RIBE MJESEČNI HOROSKOP za MART! Stiže vam FANTASTIČAN mjesec i sa sobom donosi ostvarenje želja!

28 veljače, 2022 0 By Admin

Uz pomoć zvijezda i planeta sastavljen je mjesečni horoskop za razdoblje od 30 dana za Vodoliju i Ribe. Saznajte da li će mjesec Mart ispuniti sva vaša očekivanja ili barem dio…

 

VODOLIJA

Vi ste u novcu! Zadivljujući Mladi Mjesec dogodit će se u vašem sektoru zarade 2. ožujka. Odmah do mladog Mjeseca nalazi se Jupiter, planet sreće i obilja.

Ovo sve samo ne jamči priljev novca koji vam dolazi. Vjerojatno ima veze s obiteljskim financijskim stvarima ili prodajom obiteljskih dragocjenosti.

Netko od vaših rođaka također bi mogao reći točno pravu stvar da vas podsjeti koliko ste zapravo sjajni. Ovo povećanje vlastite vrijednosti onda se može pretvoriti u veću neto vrijednost.

Venera i Mars ulaze u vaš znak 6. ožujka, čineći vas VRUĆIM! Ako ste slobodni, trebali biste biti u potrazi za više pažnje nego inače od potencijalnih romantičnih perspektiva.

Ako ste već u vezi, onda se vi i vaša ljubav možete pripremiti za uživanje u povećanom užitku i strasti tijekom sljedećih nekoliko tjedana.

Drugi dijelovi vašeg života također bi se mogli poboljšati. Pun Mjesec u vašoj regenerativnoj 8. kući 18. ožujka mogao bi dovesti do kraja dugova koje nosite. Ne bi li bilo lijepo oprostiti se od tog studentskog, hipotekarnog ili poslovnog zajma? Sada je nadohvat ruke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ključne teme za Vodenjaka: novac, gotovina, novi novac, obiteljski novac, ljepota, veličanstvenost, privlačnost

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2