BLIZANCI i RAK – MJESEČNI HOROSKOP za MART! – Blizanci će ostvariti svoju najveću težnju, dok će Rakovi uživati u ljubavi!

BLIZANCI i RAK – MJESEČNI HOROSKOP za MART! – Blizanci će ostvariti svoju najveću težnju, dok će Rakovi uživati u ljubavi!

28 veljače, 2022 0 By Admin

Mjesečni horoskop za razdoblje od 30 dana za Blizance i Raka. Saznajte da li će mjesec Mart ispuniti sva vaša očekivanja ili barem dio…

 

BLIZANCI

Velika profesionalna pobjeda ovog mjeseca može se dogoditi u vašem životu. Zapravo, možda čak i ostvarite svoju najveću težnju u karijeri!

Mlad Mjesec će pasti u vašu 10. kuću uspjeha 2. ožujka — i bit će tik uz Jupiter, planet velikih ideja i obilja. Svemir vam želi pomoći da pobijedite. Ovo je veliko, Blizanci — i možete to osjetiti!

U međuvremenu, vaš bi se ljubavni život mogao početi više fokusirati na kompatibilnost, a ne na kemiju. Venera i Mars ulaze u vašu 9. kuću filozofije i uvjerenja 6. ožujka.

To će učiniti gotovo nemogućim da vas bilo tko napali osim ako ne dijeli vaš moralni kompas. Primamljivo je znati da vas ljubavnik ili ljubavni interes također ima čemu naučiti.

Tada Pun Mjesec obasjava vaš dom i obiteljski sektor 18. ožujka. Domaća tranzicija je u pripremi – srećom, vjerojatno ste više nego spremni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ključne teme za Blizance: karijera, posao, slava, čast, nagrade, uspjeh, međunarodna događanja, izdavaštvo, obrazovanje, obitelj, nekretnine

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2