OVAN i BIK -MJESEČNI HOROSKOP ZA MART! Ovnovi, nema razloga za brigu, ali za Bikove imamo posebno iznenađenje!

OVAN i BIK -MJESEČNI HOROSKOP ZA MART! Ovnovi, nema razloga za brigu, ali za Bikove imamo posebno iznenađenje!

28 veljače, 2022 0 By Admin

Mjesečni horoskop za razdoblje od 30 dana za Ovna i Bika. Saznajte da li će mjesec Mart ispuniti sva vaša očekivanja ili barem dio…

OVAN

Vaše vidovnjačke sposobnosti ovog mjeseca su izvan ljestvice! Mlad Mjesec 2. marta ojačat će vašu intuiciju, kao i potencijalno vam dati neku vrstu duhovne zaštite ili božanskog vodstva na čemu biste mogli biti iznimno zahvalni. To bi također moglo dovesti do financijskog blagoslova. Bez obzira na sve, možete predvidjeti velike stvari.

Kada Venera i Mars uđu u vaš sektor prijateljstva 6. marta, možda ćete imati drugačiji pristup ljubavi i odnosima. Vjerojatno ćete željeti staviti svoje prijatelje na prvo mjesto – sve što se dogodi nakon toga je bonus.

Veliki san koji imate o ljubavi mogao bi se pretvoriti u stvarnost ili bi se sada mogla manifestirati zajednička težnja koju imate sa svojim partnerom. Također biste mogli biti jako uloženi u pothvat vezan uz tehnologiju. Izgleda obećavajuće!

Pun Mjesec 18. mogao bi vam donijeti prekretnicu u poslu. Možete završiti veliki zadatak ili odlučiti napustiti posao koji više ne ispunjava. Također je moguće da bi netko s kim radite mogao odlučiti nastaviti dalje. Promjena je na pomolu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ključne teme za Ovna: psihička osjetila, duševnost, duhovnost, božanska zaštita, iscjeljenje, prijatelji, grupe, posao

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2