3 horoskopska znaka ČIJI SE BIVŠI VRAĆA za vrijeme Venere sekstil Neptun počevši od 2. marta 2022.

3 horoskopska znaka ČIJI SE BIVŠI VRAĆA za vrijeme Venere sekstil Neptun počevši od 2. marta 2022.

28 veljače, 2022 0 By Admin

Postoji razlog zašto se mnogi od nas vraćaju bivšem ljubavniku, a to je zato što nas je raskid s njima ostavio nepotpunim i poremećenim.

Prekidi nikada nisu glatki i dobro organizirani, ali neki od njih su vrlo nagli i događaju se zbog prenapuhanog ega i želje da se postupi grubo nagonski.

Venera sextile Neptun pobuđuje naše emocionalno stanje i može nas natjerati da se prisjetimo prošlosti.

Kao što svi znamo, volimo prepisivati ​​prošlost radi drame; što znači, skloni smo razmišljati o ljudima naše prošlosti s pojačanom, ako ne i izmišljenom, strašću. – Uništili su me! “Bili su ljubav mog života!” “Naša kemija je bila smrtonosna, pojeli smo se živi – nedostaju mi!”

Venera sextile Neptun je ipak pozitivan tranzit i dovest će nas u dodir s dobrim sjećanjima na ljubav koja je prošla. Ovo je vrijeme kada ponovno promišljamo važnost ove osobe u našim životima i kada shvaćamo da što god ona ima — to je ono što želimo. Još.

3 horoskopska znaka čiji se bivši vraća za vrijeme Venere sekstil Neptun počevši od 2. marta 2022.

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Možda postoji vrlo dobar razlog zašto odlučite da bi možda bio dobar potez s vaše strane da doprete do bivšeg, a to je zato što vam se nitko drugi nikada nije javio kao ta osoba. Možda je sve zbog nostalgije, ali vaši osjećaji prema ovom bivšem su: “Ništa se ne može usporediti s tobom.”

Ta je osoba bila vaša prava srodna duša, a ono što vas je razdvojilo vjerojatno je bilo smiješno i popravljivo. Da, borili ste se, ali ste od tada porasli, i ako su im dorasli (što je vrlo velika šansa da će biti), onda bi možda bilo dobro dati još jedan pokušaj.

Ako se nitko od vas nije udružio od prekida, Venera sekstilna Neptun daje vam zeleno svjetlo da krenete naprijed.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2