3 horoskopska znaka koji će ŽELJETI LJUBAV KOJU NE MOGU IMATI tijekom Merkura u kvadratu s Uranom od 2. marta 2022.

3 horoskopska znaka koji će ŽELJETI LJUBAV KOJU NE MOGU IMATI tijekom Merkura u kvadratu s Uranom od 2. marta 2022.

28 veljače, 2022 0 By Admin

Ovdje imamo lukav tranzit: Merkur u kvadratu Urana. Ovaj događaj nam omogućuje ljubav i da vjerujemo da imamo više moći nego što mislimo da imamo.

To je opasno mjesto, jer naši potezi mogu biti nagli i neosnovani. Recimo, na primjer, da ste zaljubljeni u filmsku zvijezdu – tijekom Merkura u kvadratu s Uranom, moglo bi vam pasti na pamet da, ako razmišljate o njima, oni možda misle samo na vas.

Iako je ovo ekstreman slučaj, to je način na koji to ide za ovaj tranzit; daje nam ideju da možemo postići nešto što je nemoguće. I to vrijedi za ljubav. Ne dobivamo uvijek osobu koju želimo, jednostavno zato što je volimo. A ako to forsiramo, možemo završiti s samonametnutim slomom srca.

Slomljeno srce je ono što dobivamo od Merkura u kvadratu Urana, dok se zalažemo za ljubav koja nije naša.

3 horoskopska znaka koji će željeti ljubav koju ne mogu imati tijekom Merkura u kvadratu s Uranom od 2. marta 2022.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vi ste osoba kojoj nešto pada na pamet i koja to neće pustiti. To postaje vaša opsesija i budući da vjerujete u snagu vlastitog uma, počinjete misliti da ste neka vrsta mađioničara koji može manifestirati sve što želite, na vaš način. To uključuje ljubav nekoga tko nije u vašem životu ili ne želi biti u vašem životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jao, ne prihvaćate to kao dovoljno prikladan razlog da zaustavite svoje djelovanje, pa nastavljate progoniti nekoga tko će vam to dati do znanja bez sumnje: oni vas ne zanimaju, a zasigurno ne ljubav.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2