3 horoskopska znaka koji će imati ODLIČNU SEDMICU, od 28. februara 2022. do 6. marta 2022. – Vrijeme je da se snovi i želje počnu ostvarivati!

3 horoskopska znaka koji će imati ODLIČNU SEDMICU, od 28. februara 2022. do 6. marta 2022. – Vrijeme je da se snovi i želje počnu ostvarivati!

28 veljače, 2022 0 By Admin

Hej, hej, lako je imati sjajan tjedan kada vam je Mjesec u Vodenjaku. Dodajte malo Mjeseca u konjunkciji Venere u tjedan i izgledate više nego sjajno — također gledate i ljubazno i ​​slatko.

Lijepo je znati da je to ono čemu se mnogi od nas moraju radovati.

Mjesec u Vodenjaku čini to tako da se osjećamo i sigurni i maštoviti; osjećamo sigurnost u svojim uvjerenjima, a posebno smo zadovoljni kada se posvetimo kreativnim pothvatima. Tijekom ovog tjedna vrlo dobro radimo s drugima, a možda ćemo čak otkriti da bi naša kompatibilnost s drugima mogla dovesti do romantike.

Ovaj tjedan donosi flert i općenito sretan osjećaj tijekom dana. Ovaj tjedan nećemo dobiti na lutriji, ali možda ćemo biti zadovoljni onim što imamo.

Mjesec u Vodenjaku čini da se osjećamo kao da zaista možemo postići ono što smo zacrtali, dok nam Mjesečeva konjunkcija Venera omogućuje da volimo sve što nam se nađe na putu.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan, od 28. februara 2022. do 6. marta 2022.

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Budući da ste jedan od onih ljudi koji se ‘pare za cijeli život’, bit ćete posebno sretni tijekom ovog tjedna, jer će vaš partner vjerojatno postaviti pitanje.

Ono što će biti to pitanje nije nužno ono što mislite da jest, ali će vas jako razveseliti i poželjet ćete sve što oni imaju za ponuditi.

Prvi put nakon dugo vremena ponovno osjećate nadu, kao da vam ne ide dobro samo u osobnom odnosu nego i u karijeri.

Prilike koje ste nedavno zgrabili počinju se isplatiti ovog tjedna, a budući da ćete biti praktički preplavljeni ponudama i zanimljivim izgledima, bit ćete uzbuđeni zbog budućnosti, znajući da sigurno negdje idete.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2