Tri horoskopska znaka koji OPRAŠTAJU SVOJIM NEPRIJATELJIMA za vrijeme punog mjeseca Lava od 23. februara 2022.:

Tri horoskopska znaka koji OPRAŠTAJU SVOJIM NEPRIJATELJIMA za vrijeme punog mjeseca Lava od 23. februara 2022.:

21 veljače, 2022 0 By Admin

Mnogima od nas želimo samo lake živote bez drame i potrage za njom. Sazrijevamo i vidimo da je život mnogo lakši za živjeti kada smo sposobni otpustiti prošlost, oprostiti ljudima u našim životima koji su nam nanijeli štetu ili bijedu i osloboditi se svake potrebe da sami sebi prouzročimo uništenje.

Pun Mjesec u Lavu dolazi sa snagom – i egom koji je potreban da bismo se zaštitili.

Da, ego. Ego nije uvijek loša stvar, dapače zato što imamo ego, imamo sposobnost reći što je dobro za nas, a što loše.

Lav podstiče naš bolji ego i dovodi nas do mjesta gdje znamo da se moramo osloboditi negativnog. Ako se možemo osloboditi poznatih sila negativnosti u našim životima, tada možemo biti slobodni.

A tijekom Punog Mjeseca u Lavu, tu ćemo magičnu moć poznavati kao moć oprosta.

Zašto se truditi nositi teret negativnosti svojih neprijatelja, iz dana u dan? Pun Mjesec u Lavu nam daje do znanja da za tim nema potrebe i daje nam mogućnost – ako to želimo uzeti.

Tri horoskopska znaka koji opraštaju svojim neprijateljima za vrijeme punog mjeseca Lava od 23. februara 2022.:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Budući da ste prošli kroz osobni strah tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, također ste došli reorganizirati svoje prioritete. Život vam je odjednom vrlo dragocjen, i zbog svega što vas je potreslo posljednjih nekoliko mjeseci, shvatili ste da određene problematične stvari u vašem životu zapravo ne moraju postojati.

Postoji osoba koju morate pustiti, a u mislima je održavate živom i zdravom, iako je ona glavni razlog zašto ste krenuli nizbrdo.

Nazovite to oproštenjem ili uklanjanjem smeća – u svakom slučaju, ovaj Pun Mjesec u Lavu će vam pomoći da se oslobodite tuđeg nezdravog utjecaja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2