3 horoskopska znaka koje će PRIJATELJI IZDATI i IZNEVJERITI tijekom Mjesečevog kvadrata Urana počevši od 22. februara 2022.

3 horoskopska znaka koje će PRIJATELJI IZDATI i IZNEVJERITI tijekom Mjesečevog kvadrata Urana počevši od 22. februara 2022.

21 veljače, 2022 0 By Admin

Mjesečev kvadrat Uran ima sposobnost da nas sve stavi na rub, a za tri horoskopska znaka koje će prijatelj izdati do najveće boli.

Čak i ako ne vjerujemo u potpunosti u ono što govorimo, reći ćemo sve što nam je na umu bez oklijevanja ili sputavanja. Ima li nešto dobro u ovome?

Više nego vjerojatno ne. Mjesečev kvadrat Urana nije izgrađen na velikim namjerama. To je više kao da se borimo da dođemo do neke riječi, a kada je unesemo, shvatimo da se oboje ne čuje, niti ima značenje. Danas je jedno veliko istraživanje uzaludnosti i agresije.

Ali, nećemo biti oprezni s riječima. Zapravo, bit ćemo burni, glasni, optužujući i bezobrazni. S obzirom da je Mjesec u kvadratu Urana naš glavni utjecaj danas, možemo se radovati gubitku dobrih prijatelja na trajnoj razini.

3 horoskopska znaka koje će prijatelji izdati i iznevjeriti tijekom Mjesečevog kvadrata Urana počevši od 22. februara 2022.:

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ponekad ubodeš prijatelja, a ponekad si ti taj koji se ubode, a današnja zabava će doći u obliku da te ubode dobar prijatelj, a sve zbog… pogađate — ljubavnog interesa.

Imajte na umu, ovo je ljubavno zanimanje netko iz vaše daleke prošlosti, ali prijatelj koji će vas iznevjeriti još uvijek je vezan za tu osobu i još uvijek je u stanju velike ogorčenosti prema vama zbog toga kako su stvari krenule nizbrdo tako dugo prije.

Izgleda da ste ‘dobili’ osobu koju su željeli, a oni to nikada nisu preboljeli. A sada, godinama kasnije, tijekom Mjesečevog kvadrata Urana, osjetit ćete bijes ovog gubitnika koji je odlučio da nema boljeg dana od današnjeg da vas napadne zbog nečega za što vjeruju da ste učinili prije mnogo godina.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2