3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT BITI FANTASTIČAN tijekom Mjesečevog trigona Venere od 23. februara 2022.

3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT BITI FANTASTIČAN tijekom Mjesečevog trigona Venere od 23. februara 2022.

21 veljače, 2022 0 By Admin

Napokon ste imali sreće! Mjesečev trigon Venera je tu i to mnoge horoskopske znakove stavlja u postavu za prekrasno ljubavno iskustvo, a to će utjecati na naše dnevne horoskope tek na nekoliko dana.

Ljubavni životi će rasti i poboljšati se tijekom tranzita astrološke prognoze i ne samo da je ovo sjajno vrijeme za djelovanje na neke od tih ljubavnih misli, što znači, ako ste spremni učiniti nešto lijepo za nekoga koga volite. Ovo je najbolja sezona za vraćanje drugima.

Najviše koristi tri horoskopska znaka, ali svi osjećamo tu energiju jer ona stiže neposredno nakon punog Mjeseca u Lavu.

Kako Mjesec u trigonu Venera utječe na ljubav…

Mjesečev trigon Venera povećava emocionalne vezanosti.

Sada, ako ste netko tko je trenutno zaljubljen, tada će vaš ljubavni život neizmjerno rasti tijekom ovog tranzita.

Mjesečev trigon Venera pomaže ljudima da pronađu ljubav.

Ako tražite ljubav, bit ćete na pravom mjestu u pravo vrijeme da se ona dogodi. Najvažnije je ostati otvoren i nastaviti vjerovati da ste i vi predodređeni za sjajan život ispunjen ljubaznošću.

Kada je Mjesec u skladu s Venerom, ljudi su optimistični u pogledu romantike.

Mjesečev trigon Venera također je odlično vrijeme za jednostavno ‘razmišljanje’ o ljubavi. Ako ste kreativna osoba kojoj treba malo ‘pojačanja’ ljubavi, onda ćete dobiti ono što trebate.

Singl? Ovo je sjajno vrijeme za planiranje kreativnih projekata, pisanje poezije, rukotvorine i glazbene pothvate. Ljubav je u zraku i nije ograničena na ljudske interakcije. Izvadi gitaru i napiši tu ljubavnu pjesmu!

3 horoskopska znaka čiji će ljubavni život biti fantastičan tijekom Mjesečevog trigona Venere od 23. februara 2022.

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Mjesečev trigon Venera daje vam ono posljednje malo inspiracije koja vam je bila potrebna kako biste se osjećali potpuno sigurni u donošenju određene ideje osobi koju volite. Očekivali ste da možda neće ući u vašu ideju, ali sada ili nikad; ako ne pitaš, ne dobiješ kako kažu.

I tako ćete tijekom horoskopa za srijedu pitati… koje god pitanje bilo, vaša osoba-partner će vam reći da. To bi moglo varirati od toga hoće li te pratiti na pranje rublja ili neće ili neće te oženiti. Ozbiljno, iskoristite ovaj tranzit, jer se čini da želi da imate sve što tražite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2