3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu počevši 22. februara 2022.

3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu počevši 22. februara 2022.

21 veljače, 2022 0 By Admin

Kako bi astrologija znala kada će se odnos jedne osobe raspasti za tri horoskopska znaka? I, ako možete reći, koja bi se tri horoskopska znaka mogla raspasti  tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu?

Za početak,  ovaj će se tranzit odvijati tijekom pomrčine i punog Mjeseca.

Ali, samo čuti izraz, “mjesečeva opozicija Saturn” dovoljna je da napravi jedan potres od straha. Ima određenu vrstu katastrofalnog znanstveno-fantastičnog zvuka, zar ne?

Postoji razlog zašto Mjesečeva opozicija Saturn zvuči tako zastrašujuće, a to je zato što jest. Saturn je dodatno zastrašujući kada su u pitanju odnosi. Saturn postavlja zahtjeve. Skida ono što ljudi ne cijene ili ne cijene. I, kada je Saturn nasuprot bilo kojem planetu, tada se slabija osoba iz partnerstva raspada.

Dakle, ako je vaš ljubavni život već neko vrijeme tekao, a znate tko je glavni krivac, vjerojatno možete pretpostaviti da će se tijekom Mjeseca nasuprot Saturnovom tranzitu one zadnje noge vaše veze konačno zgužvati i slomiti.

Da, krivite Saturn — planetarni utjecaj zbog kojeg osjećamo da ne možemo pomicati granice. Osjećamo se zatočenima od strane obitelji, voljenih osoba, a s Mjesečevom opozicijom Saturnom, osjećamo se ugušeno i nesposobno progovoriti. Završeci će se dogoditi tijekom ovog tranzita, a bit će mnogo ljutnje i ljutnje za horoskopske znakove Lava, Vage i Ribe.

3 horoskopska znaka čija se veza raspada tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu počevši 22. februara 2022.:

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Toliko ste ispunjeni ponosom da ne možete prepoznati što se događa pred vašim očima kada je u pitanju vaš ljubavni odnos. Rečeno vam je, a partner vas je upozorio; oni su vas molili godinama, kako se čini, da samo pokušate ostaviti po strani svoje osjećaje kako biste mogli uživati ​​u mogućnosti tuđih osjećaja.

To je glavni problem u vašem partnerstvu što mislite samo na sebe. I također mislite da je to dovoljno jer se osjećate kao da jako volite, a dok je tako, volite i ‘pod vašim uvjetima’.

Vaš partner je želio da se njihov glas čuje, ali vi ste ga ignorirali. Mjesečeva opozicija Saturn gura ovu scenu do kraja. Je li to ono što stvarno želiš, Lave, ili bi možda sljedeći put mogao razmisliti o tome da budeš pošten?

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2