3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU AFERU za vrijeme Sunčevog trigona Mjeseca počevši od 18. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU AFERU za vrijeme Sunčevog trigona Mjeseca počevši od 18. februara 2022.

17 veljače, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji će imati tajnu aferu, a Sunce u trigonu s Mjesecom donosi dovoljno energije da to omogući.

Budući da je Sunčev trigon Mjesec prilično skladan tranzit koji nam omogućava samopouzdanje i našu sposobnost dobre komunikacije. Možda ćemo iskoristiti ovaj dobar osjećaj i možda ćemo poželjeti započeti tajnu aferu s nekim tko nas je stvarno zainteresirao. .

Mnoge dobre stvari mogu se dogoditi i dogodit će se tijekom ovog tranzita — ovdje je da otkrijemo nešto sjajno o našim životima.

I dok se na ‘tajne afere’ općenito ne gledaju mrsko, svatko ima drugačiju priču za ispričati, a ako netko mora započeti aferu s nekim, to ne znači nužno da netko vara nekog drugog.

U ovom slučaju, budući da je Sunčev trigon Mjesec tako ‘sretan’ tranzit, ideja o započinjanju tajne afere može doći kao rezultat pokušaja da se riješite neke očajničke nesreće. Neki ljudi zaista žele biti sretni, a tu sreću mogu pronaći samo u drugim ljudima. I tako će se određeni znakovi Zodijaka boriti za pravo voljeti nekog drugog… čak i ako je to u tajnosti.

 

3 horoskopska znaka koji započinju tajnu aferu za vrijeme Sunčevog trigona Mjeseca počevši od 18. februara 2022.:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Sve što ste željeli od vaše sadašnje veze upalo je u neku vrstu Zone sumraka ništavila. Vaša osoba ne donira ništa, a ljubav je u najboljem slučaju slaba. Stvarno ste željeli cijelu stvar ‘beskonačnog medenog mjeseca’ i ono što sada imate je neprestana molitva da vas pusti iz ove pustoši veze.

Ono što je dobro je da postoji netko tko je zainteresiran za vas, a sve što trebate učiniti je reći ‘da’ i on može biti vaši. Hoće li ovo biti ljubav vašeg života, 67. dio? Možda možda ne. Ali tijekom Sunčevog trigona Mjeseca, neće vas briga. Više želite pseudoljubav i pažnju nego sjediti kod kuće i gledati kako se vaš bračni drug pretvara u kuhani krumpir.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2