3 horoskopska znaka koji će imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT IKADA za vrijeme Mjeseca u Raku od 17. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT IKADA za vrijeme Mjeseca u Raku od 17. februara 2022.

16 veljače, 2022 0 By Admin

Svi želimo najbolji ljubavni život, ali jedini način da imate savršen ljubavni život je da dopustite sebi da postanete ranjivi i otvorite sve manje je samo glumiti. Morate biti otvoreni za primanje ljubavi od drugih, a kada je ljubav na kocki, zašto se truditi ukloniti sebe sa slike? Samo naprijed.

Pustite da ljubav teče unutra. Otvorite svoje srce tako da možete dobiti svu dobru ljubav koju imate.

Mjesec u Raku je upravo tu da nam pomogne da otvorimo svoja srca.

Ovaj tranzit predstavlja osjetljivost i ranjivost. Iako upravo te stvari ponekad mogu postati naši neprijatelji, teško je iskusiti ljepotu života bez njih. Dakle, Mjesec u Raku privlači našu osjetljivu stranu, što je upravo ono što drži naša srca otvorena za ljubav.

 

I tako će mnogi od nas osjetiti sve efekte kako je to biti otvoren prema ljubavi. Ovo je vrijeme kada je najbolje samo doživjeti to, umjesto da si još jednom uskratimo ovo zadovoljstvo. Možemo iskoristiti ovaj tranzit da izvučemo najbolje iz naših ljubavnih života ako smo mudri.

 

3 horoskopska znaka koji će imati najbolji ljubavni život za vrijeme Mjeseca u Raku od 17. februara 2022.:

 

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Doživjet ćete pravi preokret u vašoj vezi, a to je zato što konačno prihvaćate da je u redu pokazati ranjivost. Gledajte, nitko na svijetu ne bi vas mogao kriviti što ste nepokolebljivi kada je ljubav u pitanju; na kraju krajeva, ljubav dolazi s bolom, ali što je život bez ljubavi?

Vaš vas partner već duže vrijeme pokušava prebaciti na ranjivu stranu, a od danas, za vrijeme Mjeseca u Raku, konačno ćete vidjeti što znače. I dobro je! Zamislite što bi se moglo dogoditi ako jednostavno prepustite, potpuno? Mogli biste imati najbolji ljubavni život ikad!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2