3 horoskopska znaka čiji KARMIČKI ODNOS ZAVRŠAVA tijekom Mjeseca nasuprot Marsu počevši od 19. februara 2022.

3 horoskopska znaka čiji KARMIČKI ODNOS ZAVRŠAVA tijekom Mjeseca nasuprot Marsu počevši od 19. februara 2022.

18 veljače, 2022 0 By Admin

Neke veze su zamišljene da budu, ali dolaze s datumom isteka. Zašto? Zato što su to karmički odnosi – nikad ne traju, ali uvijek poučavaju vrijednu lekciju.

Teško je biti u karmičkim odnosima. Osjećate se kao da tu osobu poznajete zauvijek, čak i u prošlom životu. Oni poznaju tvoju dušu, a ti njihovu. Pomažete jedni drugima da ozdrave.

Međutim, nikada nećemo sa stopostotnom sigurnošću znati je li fraza “Sve je suđeno da bude” točna ili realna. Ali to sigurno neće oduzeti činjenicu da vjerujemo da je ova izreka istinita.

Dok osjećamo da se ovakva predodređena operacija događa u mnogim situacijama u koje se nađemo tijekom života, osjećaj sudbinske ruke najjači je kada pomislimo na naše odnose, ili u ovom slučaju… našu karmičku odnosima.

Stoga smatramo da određene veze imaju datum isteka. Oni mole da dovrše i budu gotovi. Kao da ova veza služi nekoj svrsi, i jeste – bez obzira na svrhu – veza je sada spremna za zatvaranje.

Mjesečeva opozicija Mars donosi i zatvaranje i razumijevanje. Ovdje se ne radi o neprijateljskom raskidu; radi se o prekidu prijateljske ili ljubavne veze u kojoj svi osjećamo da smo dobili ono što smo trebali, a daljnji nastavak toga bi završio samo suvišnošću i besmislenošću.

 

3 horoskopska znaka čiji karmički odnos završava tijekom Mjeseca nasuprot Marsu počevši od 19. februara 2022.:

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Vaša karmička veza završava jer ste prerasli partnera i iako se još uvijek volite, više niste savršeni par.

Povremeno se uozbiljite sa sobom i analizirate svoje emocije. Zapravo, vaša emocionalna zrelost postala je vaš najveći učitelj.

To vam pokazuje da je vrijeme da pustite nekoga u svom životu — nekoga tko je nekoć bio vrlo poseban, ali više nije dio vaše osobne važnosti. Nije vrijeme za suze, ali za slavlje. Nova faza života uskoro počinje, a vi ste naučili sve što možete iz ove karmičke veze. Vrijeme je za pokret, i oboje to znate.

Mjesečeva opozicija, Mars, omogućuje vam da se osjećate dobro u sebi – jer znate da ste donijeli ispravnu odluku. Osjećate se dobro zbog prekida ove veze. Odluka je donesena uz obostranu zabrinutost.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2