3 horoskopska znaka koji će KONAČNO IZLIJEČITI SLOMLJENO SRCE tijekom Mjeseca u Blizancima od 16. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će KONAČNO IZLIJEČITI SLOMLJENO SRCE tijekom Mjeseca u Blizancima od 16. februara 2022.

15 veljače, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka konačno se zatvaraju od bolova u srcu, a  emocije se počinju popravljati.

Mjesec u Blizancima je koristan tranzit jer nam daje mogućnost da shvatimo stvari i shvatimo ih.

Mentalno razumijevanje se izoštrava u četvrtak. Općenito preuzimamo osjećaj samopouzdanja, vjerujemo u donošenje odluka i ne oklijevamo postupiti prema vlastitoj intuiciji.

Jedna od stvari koje svi dijelimo u životu je kako se držimo slomljenog srca. Nažalost, neki od nas dopuštaju da nas slom srca odnese toliko dolje da nakon nekog vremena jedva prepoznajemo sebe.

Ali tijekom Mjeseca u Blizancima, mnogi od nas će shvatiti da nošenje ove srčane boli ne vodi nikamo.

Dakle, možda je vrijeme da se sve to promijeni, posebno za horoskopske znakove Vaga, Rak i Strijelac.

Zatvaranje nam ne dolazi. Mi ga stvaramo za sebe. Dakle, ako čekamo ispriku, moramo prihvatiti da je možda nećemo dobiti, niti možemo dobiti BILO ŠTO što želimo od onoga tko nam je uopće izazvao takvu tugu.

Zatvaranje se događa kada se zvijezde postave kako treba, a u slučaju Mjeseca u Blizancima, događa se upravo sada. Zatvaranje se događa kada shvatimo da su nam životi kratki i ne želimo dati bolu ni sekundu svog vremena.

 

3 horoskopska znaka koji će konačno izliječiti slomljeno srce tijekom Mjeseca u Blizancima od 16. februara 2022.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Možete u potpunosti prihvatiti sve što ste učinili da stvorite neugodne okolnosti u kojima sada živite. Ali, zbog Mjeseca u Blizancima, sada ste spremni sve to ostaviti iza sebe. Ova slomljena srca oduzela vam je previše, a što za to imate za pokazati?

Izgubljene godine, izgubljeno vrijeme, istrošeni živci i za što? Ništa. Ovaj tranzit stavlja uzaludnost ovog slomljenog srca u prvi plan vašeg uma kako biste pokrenuli osjećaj dovršenosti.

Za ovu bol više nema mjesta. Sada to jasno vidite i spremni ste ići naprijed. Ljudska rasa te treba, Rak. Trebamo vašu ljubav i vašu dobrotu. Nema više boli za tebe.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2