3 horoskopska znaka koji PRONALAZE SVOJU SRODNU DUŠU tijekom Mjesečevog kvadrata Jupitera od 16. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji PRONALAZE SVOJU SRODNU DUŠU tijekom Mjesečevog kvadrata Jupitera od 16. februara 2022.

14 veljače, 2022 0 By Admin

Mjesečev kvadrat Jupiter ima širok raspon utjecajnih aspekata, a jedan je da nam daje sposobnost da jasno vidimo i, do određene mjere, budućnost.

To ne znači da postajemo čitači misli, ali Jupiterova vibracija djeluje na otvaranje naših umova kako bismo barem mogli predvidjeti što će doći, posebno kada je riječ o ljubavi i romantici.

Većina nas želi biti partner. Ne svi, ali većina. Za one koji žele imati romantičnog partnera s kojim će proći kroz život, izgledi da će pronaći savršenu osobu prilično su mali. Ipak, ljudi stalno pronalaze ove savršene parove, pa zašto biste i vi?

Mjesečev kvadrat Jupiter ima sposobnost da savršenu osobu smjesti u vaš izravni vid. To znači da postoji vrlo velika šansa da, ako ste budni, u blizini i okolo, možete pronaći nekoga koga biste mogli nazvati svojom srodnom dušom.

Ako želite da se to dogodi, izađite i iskusite život. Očigledno će vam se, u ljubavi, dogoditi nešto nevjerojatno.

 

3 horoskopska znaka koji pronalaze svoju srodnu dušu tijekom Mjesečevog kvadrata Jupitera od 16. februara 2022.:

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Nalazite se u točki svog života u kojoj ne želite ‘baš nikoga’. Želite najbolje. Želiš nekoga tko će te poštivati ​​i prihvaćati takve kakva jesi. I želite osjećati isto prema njima. Ova igra za izlaske je za ptice, a vi više ne želite igrati na terenu.

Želite svoju posebnu osobu, a ako ona nije srodna duša koja nosi kartu, onda može skakati. Mjesečev kvadrat Jupiter to omogućuje, ali i vi morate igrati svoju ulogu u tome.

To znači, ako tražite svoju srodnu dušu, nećete naići na nju u udobnosti vlastitog doma. Mjesečev kvadrat Jupiter vam govori da prijeđete svoja ograničenja ako želite ovu osobu manifestirati u svom životu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2