3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI S BIVŠIM tijekom Mjeseca u Blizancima od 16. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI S BIVŠIM tijekom Mjeseca u Blizancima od 16. februara 2022.

14 veljače, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji se pomire s bivšim tijekom Mjeseca u Blizancima počinju osjećati potrebu da pokušaju ponovno sa svojim prošlim ljubavnikom.

Ako postoji razlog zašto osjećate da se trebate pomiriti s bivšim, a to je zato što ljudi obično budu znatiželjni o tome ‘što ako’ tijekom Mjeseca u Blizancima.

Ovo je tranzit koji izaziva naše zanimanje za stvari koje su nekada bile uspješne, ali više nisu kao stara veza koja je nekada funkcionirala, već se pretvorila u gorke osjećaje i ogorčenost.

Ipak, ne možemo a da ne pomislimo da smo možda sad zreliji možda je taj prekid napravljen na brzinu… uostalom, s tom osobom smo se tako dobro slagali.

I, što ti znaš? Oni su zainteresirani za sklapanje primirja i htjet će razgovarati s vama tijekom ovog tranzita.

Pomirenje može biti ponovno okupljanje ili jednostavno glačanje starih problema kako bi prijateljstvo ili veza mogli započeti iznova. A određeni znakovi zodijaka činit će upravo to: pomirenje s bivšim da vidimo što će se dogoditi.

 

3 horoskopska znaka koji će se pomiriti s bivšim tijekom Mjeseca u Blizancima od 16. februara 2022.:

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vaš gumb za komunikacijske vještine bit će snažno pritisnut tijekom Mjeseca u Blizancima, a vi ćete htjeti upotrijebiti ovu vještinu kada dođe do kontakta s nekim koga ste nekada poznavali — s nekim o kome razmišljate da ga ponovno uvedete u svoj život.

Ne želite romantiku od ove osobe, ali ona vam je predstavila tako zabavan i zanimljiv život, negdje u dalekoj prošlosti, i nekako biste željeli da stvari ne krenu tako pokvareno kada jesu.

U vašem umu, stvari nikada nisu smjele ići tako daleko, a sada ste spremni razgovarati o tome. Za pomirenje ćete posegnuti za vrijeme Mjeseca u Blizancima.

 

Nastavak na idućoj stranici….

Stranice: 1 2