3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom mjesečevog trigona Mars počevši od 14. februara 2022.

3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom mjesečevog trigona Mars počevši od 14. februara 2022.

13 veljače, 2022 0 By Admin

Mjesečev trigon Mars je stimulativni tranzit koji gotovo jamči da ćemo previše razmišljati o stvarima do točke ljutnje. Nećemo se moći jednostavno ‘pustiti’ misli; umjesto toga, mi ćemo tu misao neprestano motati u svom umu, s nadom da ćemo je nekako shvatiti.

Anksioznost je teško kontrolirati; to nije jednostavno ‘pretjerano razmišljanje’; to je problematična nervoza. Kad se upali — to je potpuna mentalna preuzimanja. Mjesečev trigon Mars podržava anksioznost, o čemu nije baš lijepo razmišljati.

I tako će određeni znakovi zodijaka pokupiti ovu gadnu malu bubu i dospjeti u naš svijet, barem na jedan dan.

Ovaj tranzit neće dugo trajati, ali ne odlazi sve dok ne vidi kako se vrte glave. Veze su osuđene na propast, a ako je nečiji ljubavni život na kocki, ovaj će ga tranzit doživjeti do kraja.

3 horoskopska znaka čija se veza raspada tijekom mjesečevog trigona Mars počevši od 14. februara 2022.:

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Hodate po tankom ledu kada je u pitanju vaša veza, Rak. Stvari su se razvile; više nisu ‘prijateljski’ kao prije, a ovo se ili mora promijeniti na bolje, ili mora krenuti na put, Jack. Nažalost, Mjesečev trigon Mars nije na vašoj strani.

Ako se želite boriti protiv utjecaja ovog tranzita, dođite do toga – ne petljajte o ovoj temi. Vaša veza je na rubu katastrofe. Ako vaš partner nije spreman popravljati stvari, a vi ne osjećate želju da budete spasitelji romanse, tada ćete gledati kako ona propada. Jeste li za prekid veze? Jer ne učiniti ništa po tom pitanju jednako je dobro kao i okončati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2