3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI STRAHOVI OSTVARUJU tijekom Mjesečevog trigona Merkur od 15. februara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI STRAHOVI OSTVARUJU tijekom Mjesečevog trigona Merkur od 15. februara 2022.

14 veljače, 2022 0 By Admin

Budući da će mnogi od nas biti inspirirani da ‘ispričaju kako jest’ tijekom Mjesečevog trigona Merkura, možda ćemo na kraju reći što nam je na umu našim romantičnim partnerima – i požnjeti posljedice te akcije.

Znate onaj stari izraz o tome da ste sigurni da želite ono što tražite? Pa, Mjesečev trigon Merkur to stavlja u perspektivu u stvarnom vremenu.

Ako se bojite nečega u kontekstu vaše veze, možda ćete se morati suočiti s tom dragom glavom tijekom ovog tranzita.

Pitajte i primite. Ne ide li tako? Ako svog partnera/osobu/izlazak pitate nešto o čemu ste bili znatiželjni – čak i čega ste se bojali – saznat ćete istinu tijekom Mjesečevog trigona Merkur.

I tako, evo nas. Istina će nas osloboditi, ali će utjecati na to kako se osjećamo prema toj osobi. Naši strahovi mogu se samo ostvariti tijekom Mjesečevog trigona Merkur.

3 horoskopska znaka čiji se ljubavni strahovi ostvaruju tijekom Mjesečevog trigona Merkur od 15. februara 2022.:

 

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Znate da ste jaki i konfrontativni. Tako ćete prijeći na stvar ako zatreba, a ako postoji nešto što ste htjeli pitati svog partnera, nešto što vam je napravilo rupu u umu — to ćete učiniti tijekom Mjesečevog trigona Merkur.

Međutim, nemojte se iznenaditi ako vaš partner potvrdi vaše sumnje, a pritom se uvrijedio da biste ih tako zavalili.

Da, vaši strahovi u vezi s ovom osobom mogu biti iskreni, ali možda biste trebali razmotriti njihovu vrijednost. Jesu li sada u vašim očima toliko krivi da im se ne može oprostiti ili je ovo prošlost točka bez povratka? Budite spremni razmotriti obje ideje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2