3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom mjesečevog trigona Mars počevši od 14. februara 2022.

3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom mjesečevog trigona Mars počevši od 14. februara 2022.

13 veljače, 2022 0 By Admin

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

U ovom trenutku vaše veze potpuno ste izgubili vjeru. Podnijeli ste zahtjev za promjenom ove osobe. Ljubazno ste pitali i grubo ste pitali i ono što ste zaključili je da ta osoba — vaš partner — nema nikakvog interesa za sve što imate za reći.

Nisu neprijateljski ili agresivni. Zapravo, ova vam je osoba čitala na isti način na koji bi mrtvo tijelo čitalo: ništa, nada, zip. Više ih ni nema, iako sjede pored tebe.

Prešli su u način rada s krumpirom gdje jedino što mogu dokazati je da su sada kuhani krumpir, što se tiče šarma i duhovitosti. Mjesečev trigon Mars vam omogućuje da vidite da je ova vaša veza na putu ka deponiji.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Znali ste da će doći ovaj dan, i evo, stigao je: dan u kojem stvari izgledaju kiselo i staro u vezi. Iako ste se, morate priznati, prijavili na ovo misleći da će to biti neprestana zabava i obožavanje ljubavi… da, znali ste da je to glupo zauzeti stav, ali zašto bi se inače petljali s nekim?

Vi niste osoba koja želi ‘biti tu kroz gusto i tanko’ jer to zvuči kao previše posla, a ne želite raditi za vezu; samo želite da bude dobro – bez pitanja. Ali, nažalost, Mjesečev trigon Mars u vama izaziva neprijateljski stav prema ljubavi, a posebno prema vašoj vlastitoj strasti. Nećete se svađati, ali ćete doista izaći kroz vrata.

Stranice: 1 2